به گزارش ایرنا، در این مراسم که شامگاه پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار شد، اعضای بیت و یادگار امام، جمعی از روحانیون، مقامات کشوری و لشکری و دوستداران امام راحل (ره) حضور داشتند.
حاضران در این مراسم با قرائت فاتحه ضمن قدردانی از خدمات و مجاهدت های حجت الاسلام سید احمد خمینی (ره) یاد و خاطره فرزند امام راحل را گرامی داشتند.
حجتالاسلام سید احمد خمینی در ۲۴ اسفند ۱۳۲۴ خورشیدی در محله پارک اتابکی قم دیده به جهان گشود، او دوران دبستان و دبیرستان حکیم نظامی را در این شهر سپری کرد و سپس برای ادامه تحصیل وارد حوزه علمیه شد.
پس از گذشت چند سال دوره سطوح عالی را پشت سر گذاشت، چنانچه خود در این خصوص می گوید: «سطح را نزد آقایان ابطحی و صادقی، محمد فاضل و آقای سلطانی خواندم».
وی همچنین در ۱۳۴۸خورشیدی با فاطمه طباطبایی دختر آیت الله سلطانی طباطبایی ازدواج کرد که حاصل این وصلت سه فرزند به نامهای حسن، یاسر و علی بود که هم اکنون سیدحسن خمینی تولیت آستان امام خمینی (ره) را بر عهده دارد.
سرانجام این یار و مشاور امین امام (ره) در ۲۵ اسفند ۱۳۷۳ به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شد و پزشکان علت این اتفاق را عارضه قلبی و تنفسی دانستند که با ایست کامل قلب و تنفس برای لحظاتی همراه و در نهایت سبب سکته مغزی شد.
با وجود تلاش های فراوان گروه پزشکی وی در این روز دیده از جهان فروبست و در جوار مرقد مطهر امام خمینی(ره) به خاک سپرده شد.
همچنین حاضران همچنین با قرائت فاتحه یاد و خاطره آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی (ره) را گرامی داشتند و از خدمات این عالم وارسته تقدیر کردند.
آیت الله موسوی سید محمد موسوی بجنوردی (ره) صبح روز شنبه پنجم اسفند پس از طی یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
وی که فرزند آیت الله العظمی سید حسن بجنوردی بود، در سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در نجف اشرف متولد شد و تحصیلات حوزوی خود را نیز در همان شهر نزد اساتیدی همچون حضرات آیات امام خمینی (ره)، خوئی، حکیم و پدرشان گذراند.
عضویت در شورای عالی قضایی و هیأت عفو زندانیان از سوی امام خمینی؛ از جمله مسئولیت های آیت الله موسوی بجنوردی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. همچنین یکی از اعضای شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز بود.
وی پدر همسر حجت الاسلام سید حسن خمینی یادگار امام (ره) بود.
عمده عمر آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی به فعالیت های علمی در حوزه و دانشگاههای داخل و خارج کشور گذاشت. عقد ضمان، علم اصول، فقه تطبیقی، اندیشههای حقوقی حقوق خانواده، قواعد فقهیه (۲ جلدی) و از جمله تألیفات این فقیه فقید است و از همین رو، در سال ۱۳۸۴ به عنوان چهره ماندگار فقه و حقوق برگزیده شده بود.