تهران- ایرنا- آیت‌الله رئیسی در هشتمین حضور خود در مهد مقاومت و پایداری ایران، صبح امروز وارد استان خوزستان شد و قرار است در این سفر ضمن افتتاح اَبرپروژه‌های این استان، با مردم خونگرم استان دیداری تازه کند.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، حضور در استان زرخیز خوزستان که نقطه آغازین دیدارهای مردمی آیت‌الله رئیسی بوده به ایستگاه هشتم خود رسید و رئیس‌جمهور در چهاردهمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی خود، صبح امروز - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲- از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شد.

دولتِ مردمی بارها در عمل نشان داده که مهمترین دغدغه‌اش رفع مشکلات مردم است و تا آسایش ملت ایران فراهم نشود از پای نمی‌نشیند؛ از این روست که آیت‌الله رئیسی بار دیگر با همراهی وزرای نفت، نیرو، جهاد کشاورزی و صمت، عازم خوزستان شد تا با اقوام ساکن این استان از بختیاری و عرب گرفته تا قشقایی و ‌لُر دیداری تازه کند و علاوه بر این تعدادی از اَبر پروژه‌های مهم را در سرزمین طلای سیاه افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار دهد.

گام اول؛ سپردن کار به دست کاردان
در این سفر قرار است اَبرپروژه‌هایی در حوزه آب، استخراج نفت، صنعت چوب، فولاد، پتروشیمی و سلامت به بهره‌برداری برسد. طرح‌های آبرسانی با اعتباری بالغ بر ۱۹۵۲ میلیارد تومان که شاخص‌ترین آنها احداث آبگیر و تصفیه خانه اضطراری در اندیمشک و دارخوین است، طرح جامع فاضلاب اهواز و افتتاح ایستگاه پمپاژ شرق اهواز با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان، افتتاح بیمارستان ۶۴ تخت خوابی نوید بندر ماهشهر با اعتبار ۶۴۰ میلیارد تومان، افتتاح ۲ میدان نفتی مشترک با عراق سپهر و جفیر و همچنین سهراب با اعتبار بر ۶۲۴ میلیارد تومان، و همچنین دیدار و گفت‌وگو با مردم خونگرم استان مقاومت و پایداری از دیگر برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور به خوزستان است.


افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب

نخستین برنامه سفر آیت‌الله رئیسی در بدو ورود به استان خوزستان، حضور در مجموعه صنعتی پاک چوب شهرستان شوش بود؛ جایی که با آغاز بهره‌برداری از آن، برای یکهزار نفر به صورت مستقیم و بیش از هشت هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است و قرار است با دستور رئیس‌جمهور مبنی بر افزایش ۱۰ برابری ظرفیت تولید و اشتعال، در آینده نزدیک ظرفیت اشغال آن به بیش از ۱۰ هزار نفر برسد.

رئیس‌جمهور ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بزرگترین خط تولید ام‌دی‌اف منطقه، بار دیگر تاکید کرد: کار باید توسط بخش خصوصی دنبال شود و دولت نیز تمام توان خود را برای تقویت توان بخش خصوصی و سپردن کار به دست کارآفرینان به کار گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد که با توکل به خداوند متعال، حمایت دولت و همت صنعتگران به نقطه‌ای برسیم که در منطقه خوزستان بیکار نداشته باشیم و با تکمیل زنجیره تولید در کارخانجات این منطقه، تولید و اشتغال در مجموعه‌های دانش‌بنیان به بالاترین میزان ممکن برسد.

کشت و صنعت پاک چوب با هدف تکمیل زنجیره تامین، کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور اقدام به کاشت ۱۰۲ میلیون اصله نهال اکالیپتوس کرده که این امر علاوه بر توسعه فضای سبز و بهبود شرایط زیست محیطی، زیر ساخت لازم جهت تامین مواد اولیه بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین خط تولید ام‌دی‌اف منطقه با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار متر مکعب را نیز فراهم کرده است.

 

افتتاح اولین پروژه «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند» 

در دومین گام از حضور رئیس‌جمهور در استان زرخیز خوزستان، اولین طرح «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند» در مجتمع کشت و صنعت کارون شوشتر به بهره‌برداری رسید.

این شیوه آبیاری مکانیزه و هوشمند است که به صورت قطره‎‌ای-زیرسطحی انجام می‌شود؛ در واقع آب به ریشه محصول داده می‌شود و نه به سطح زمین و رطوبت کنار ریشه، موجب صرفه‌جویی در مصرف آب، افزایش میزان بهره وری و توزیع مناسب کود و سم می‌شود. هزینه اجرای این طرح در هر هکتار ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است که به صورت آزمایشی (پایلوت) در سطح ۱۱۸ هکتار از اراضی این شرکت اجرا شده است.

ایذه؛ پایتخت سرزمین بختیاری در انتظار رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور در حالی شهرستان شوشتر را به مقصد ایذه واقع در شمال استان خوزستان ترک کرد که مردم خونگرم پایتخت بختیاری‌ها از ساعت‌ها قبل منتظر ورود رئیس‌جمهور بودند.

اجازه نمی‌دهم رشوه و فساد در سیستم اداری نفوذ کند

رئیس جمهور در جمع پرشور مردم ایذه در مصلی این شهر گفت: مبادا بشنوم که روابط ناسالم در سیستم اداری کشور نفوذ کرده و جای روابط سالم را گرفته است.

وی خطاب به استانداران، فرمانداران، مدیران و مجموعه کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور، افزود: دستگاه‌های دولتی باید نماد کارآمدی و گره گشایی از کار مردم باشد و مبادا بشنوم خدای ناکرده رشوه و فساد در یک مجموعه اداری رخنه کرده است.

رییس جمهور گفت: مردم خوب، متدین، بابصیرت و انقلابی ایران شایسته بهترین ها هستند و باید هنگام مراجعه به دستگاه های اجرایی، احساس کنند که همه توان برای رفع مشکل و گره گشای از کار آنها بکار گرفته شده است.

 دستور رییس جمهور به شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان برای سرمایه‌گذاری در ایذه

آیت الله رییسی با اشاره به گلایه به حق جمعی از جوانان این شهرستان در خصوص مشکل اشتغال، به شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان دستور داد در اسرع وقت نسبت به سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان با هدف ایجاد فرصت های شغلی اقدام کنند.

رییس جمهور تصریح کرد: اجرای طرح فولادی ورق با سرمایه گذاری شرکت‌های ایمیدرو و فولاد خوزستان و چند شرکت بزرگی که می‌توانند در اینجا سرمایه گذاری کنند باید تسریع شود، مقدمات را باید استاندار و وزیر صمت فراهم کنند تا سریعا صنعتی اشتغال زا در منطقه ایجاد شود.

احیای واحدهای اقتصادی؛ پای ثابت سفرهای رئیسی

یکی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم از نخستین روزهای آغاز به کار، رونق و رشد تولید و رسیدگی به وضعیت واحدهای اقتصادی تعطیل و نیمه‌تعطیل است؛ در طول ۲ سال گذشته، بیش از ۸ هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و معدنی به چرخه تولید بازگشته‌است که این مهم با ایجاد اشتغال برای بیش از ۱۹۱ هزار نفر و با سرمایه‌گذاری ۲۴۰ همتی مردمی محقق شده است.

سفر رئیس‌جمهور به خوزستان نیز مسبب خیری شد که علاوه بر افتتاح واحدهای صنعتی، هفت واحد تعطیل و نیمه‌تعطیل استان به چرخه تولید بازگردند. کارخانه مگامدول آهن اسفنجی، کارخانه فولاد آتیه خاورمیانه، کشت‌وصنعت تخته فشرده پاک چوب، نوین چوب، واحد پارافرمالئید و استالدئید و همچنین توسعه کارخانه فولاد شادگان از جمله این مجموعه‌های صنعتی بودند که چرخ تولید در آنها با حضور آیت الله رئیسی چرخیدن گرفت و بیش ۲ هزار کارگر این کارخانجات به میدان کار و تلاش بازگشتند.

قول مساعد رییس جمهور برای حل مشکل نیشکر هفت تپه در دیدار با نماینده کارگران

رییس جمهور در جریان حضور در شرکت پاک چوب شوش با تعدادی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه(به عنوان نماینده مجموعه کارگران) دیدار و ضمن شنیدن دغدغه های آنها، برای رفع مشکلات و همچنین واگذاری قطعی این شرکت به صنایع جانبی قول مساعد و پیگیری جدی داد.

رییس دفتر رییس جمهور: واگذاری مالکیت هفت تپه به طور قطع عملی می‌شود

 غلامحسین اسماعیلی در گفت و گو با کارگران شرکت هفت تپه با بیان اینکه از پیگیری های کارگران هفت تپه برای گره گشایی از مسایل این شرکت سپاسگزاریم گفت: پیگری کارگران منجر به نتایج خوبی برای شرکت هفت تپه شده و بسیاری از مسایل آن به مرور حل شده است.

وی با بیان اینکه تحقق برخی مطالبه ها زمان بر است ولی آنچه اهمیت دارد توجه مسوولان به خواست مردم است افزود: آیت الله رئیسی در مسوولیت ریاست قوه قضاییه به طور جدی پیگیری حل مشکل شرکت هفت تپه بود و گره آن را باز و کار به دولت واگذار شد که متاسفانه دولت قبل در این زمینه تعلل کرد.

رییس دفتر رییس جمهور ادامه داد: آیت الله رئیسی در مقام رییس جمهور بار دیگر موضوع هفت تپه را به طور جدی دنبال کرد و به معاون اول خود برای حل مسایل هفت تپه ماموریت ویژه داد.

وی تاکید کرد: وضعیت مالکیت هفت تپه تعیین تکلیف شده است ولی برای آینده این شرکت نیاز به تصمیم گیری هایی است که این موضوع نیز در دستور کار است.

افتتاح اولین پروژه تماما ایرانی نفتی در بخش سرمایه‌گذاری، طراحی و اجرا

آیت الله سید ابراهیم رئیسی که از صبح جمعه برای بهره‌برداری از چندین پروژه تولیدی و زیربنایی به خوزستان سفر کرده است، بعد از ظهر امروز از طریق ویدئوکنفرانس فاز اول میادین نفتی جفیر و سپهر را با ظرفیت تولید روزانه ۵۰ هزار بشکه نفت خام افتتاح کرد.

این میادین اولین پروژه‌های نفتی هستند که به شکل کامل با سرمایه‌گذار و پیمانکار ایرانی اجرا می‌شوند. برای این منظور قراردادی ۲۰ ساله منعقد شده که بر اساس آن قرار است در مدت ۲۰ سال (از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۱۸) در مجموع ۲.۸ میلیارد دلار برای این میادین سرمایه‌گذاری صورت گیرد تا تولید آنها به ۱۱۰ هزار بشکه در روز برسد. در فاز اول این پروژه نیز تا کنون ۴۱۴ میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شده است.

افتتاح کارخانه فولاد زمزم ۳ به عنوان بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی کشور

کارخانه زمزم ۳ به عنوان سوپرمگامدول آهن اسفنجی در کشور و یکی از بزرگترین واحدها در غرب آسیا که در زیر مجموعه شرکت فولاد خوزستان احداث و راه‌اندازی شده، با حضور رئیس جمهور به شکل رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 خوداتکایی فولاد خوزستان در تولید برق

رئیس‌جمهور در آیین بهره‌بردای از بزرگترین کارخانه آهن اسفنجی کشور بیان کرد‏‌: بزودی با تولید داخلی برق در فولاد خوزستان، قطعی برق در شرکت فولاد اتفاق نمی‌افتد.تولید دستگاه مولد برق، اتفاق سازنده‌ای است تا برق کارخانه‌های فولاد خوزستان بر قرار بمانند 

وی گفت: توجه به مردم و توسعه یافتگی در استان خوزستان بسیار مهم است. گزارش مربوط به مسئولیت اجتماعی خرسند کننده است اما می‌تواند بیشتر شود

بهره‌برداری از ۲۸ طرح صنعت آب و برق استان خوزستان

آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه به استان خوزستان، در مراسمی به شکل ویدئوکنفرانس دستور افتتاح رسمی تعدادی از طرح‌های صنعت برق استان را در بخش‌های برق‌رسانی به روستاها، تامین برق شهری و طرح‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، احداث شبکه‌های فشار متوسط و رینگ خطوط انتقال برق، اصلاح و تامین روشنایی معابر شهری و روستایی، بهینه‌سازی واحد ۳ نیروگاه دز، احداث و توسعه پست‌های انتقال و فوق توزیع و احداث و توسعه شبکه‌های توزیع برق جدید صادر کرد.

رئیس جمهور همچنین دستور آغاز بهره‌برداری رسمی از طرح‌های افزایش ظرفیت آب شرب شوشتر، فاز اول طرح جامع آبرسانی اندیمشک و احداث آبگیر و تصفیه‌خانه اضطراری، افزایش تولید و حجم ذخیره آب دزفول، طرح آبرسانی لالی، توسعه و تکمیل تصفیه‌خانه دارخوین و افزایش ظرفیت آب شرب در شهر ایذه و نیز شهر هندیجان صادر کرد.

این ۲۸ طرح با هزینه ۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اجرا شده است.

رکورد زدن کشت گندم در خوزستان، خبری مسرت‌بخش است

رئیس‌جمهور در آیین بهره‌بردای از طرح‌های صنعت آب و برق استان خوزستان خاطر نشان کرد‏‌: خبر رکورد زدن کشت گندم در خوزستان خبر مسرت بخشی است، خبر مهار تنش‌های آبی در بسیاری از مناطق خبر خوبی است

وی بیان کرد: این که در شهر و روستا تنش آبی نداشته باشیم، حتما قابل دست یابی و ممکن است. ممکن است که برخی این موضوع را نشدنی بدانند ولی ما این موضوع را هم شدنی و هم قابل دست‌یابی می دانیم

 دقت و سرعت مورد توجه دست اندرکاران صنعت آب و برق باشد

رئیس‌جمهور در آیین بهره‌بردای از طرح‌های صنعت آب و برق استان خوزستان‏‌ تصریح کرد: از همه دست اندرکاران حوزه صنعت آب و برق می خواهم کارها را با دقت و سرعت به پیش ببرند.آن روزی که به اهواز آمدیم ۴تا ۵ جبهه کاری فعال بود که بعد از مدتی تبدیل به ۵۴ و بعد تبدیل به ۱۵۴ جبهه کاری تبدیل شد 

رییس جمهور خاطر نشان کرد: کاری که سال‌ها طول می کشید در مدت زمان کوتاهی در اینجا انجام شد، و این تلاش وهمت از سوی جوانان با اخلاص این مرز و بوم به نتیجه می رسید.