به گزارش ایرنا، جشنواره سرود آوای مسجد ویژه گروههای سرود کانونهای فرهنگی هنری مساجد بندرعباس در ۲ بخش برادران و خواهران با بیش از ۲۰ گروه سرود در فرهنگسرای طوبی، برگزار شد که هیات داوران متشکل از «بابک دهقانی»، «علی ابوالقاسمی»، «مجید عباسی» و «بهزاد تراهی» آرا خود را به شرح زیر اعلام کردند.
براساس این گزارش، گروه سرود کانون فرهنگی هنری «منتظران ظهور شهرک توحید» و گروه سرود کانون فرهنگی هنری «ثامن الحجج شهرک امام رضا(ع)» در بخش برادران و در گروه تولیدی به ترتیب اول و دوم شدند و هیات داوران در این بخش، گروه سرودی را حائز رتبه سوم ندانست.
در بخش برادران و گروه غیرتولیدی نیز گروههای سرود «انصارالحجه(عج) بخش شمیل» و «شهید اسحاق پایان روستای تازیان بالا» به طور مشترک اول شدند و گروه سرود کانون فرهنگی هنری «سید احمد خمینی شهرک توحید» دوم و گروه سرود کانون فرهنگی هنری «شهید تراهی روستای سرزه آل مهتران بخش شمیل» نیز سوم شد.
هیات داوران در بخش خواهران نیز گروههای سرود کانونهای فرهنگی هنری «انصارالحجه(عج) بخش شمیل»، «مهدی موعود(عج) کوی آزادگان» و «منتظران ظهور شهرک توحید» را به ترتیب به عنوان اول تا سوم معرفی کردند.
کانونهای فرهنگی هنری مساجد، قدرت نرم نظام هستند
سرپرست ستادهماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان در آیین بزرگداشت ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانونهای مساجد و مراسم پایانی مرحله استانی سومین جشنواره سرود «آوای مسجد»، اظهار کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان قدرت نرم نظام هستند.
اسلام خواجهیی با اشاره به کارکردهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد، بیان کرد: یکی از راههای مهم کاهش آسیبهای اجتماعی، بهرهگیری از ظرفیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد است.
وی ادامه داد: اگر به دنبال ایجاد نشاط اجتماعی و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی هستیم، باید نگاهمان به مسجد تغییر کند که با حمایت از کانونها و بهرهگیری از هنر این اتفاق میسر خواهد شد.
سرپرست ستادهماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان در ادامه گریزی به موضوع بیانیه گام دوم انقلاب زد و گفت: اصلیترین شاخصه گام دوم انقلاب، رسیدگی به امور مساجد است و باید نگاه اقدام عملی در رابطه با مسجد شکل گیرد.
خواجهیی در بخش دیگری از سخنانش به تشریح برنامههای هنری کانونهای مساجد هرمزگان پرداخت و گفت: جشنواره سرود «آوای مسجد» در ۲ مرحله شهرستانی و استانی برگزار میشود و جشنواره تئاتر خیابانی نیز ابتدای هفته جاری به میزبانی یکی از کانونهای روستایی و جشنواره ملی آسمان هشتم نیز فروردینماه سال آینده در روستای کردر رضوی میناب برگزار خواهد شد.
کانونهای فرهنگی هنری مساجد خلاء های هنری را پر کنند
مدیرکل ارشاد اسلامی هرمزگان نیز از تشکیل کانونهای فرهنگی هنری به عنوان تصمیم بهجا و مبارک یاد کرد و گفت: جامعه و حاکمیت آنگونه که باید به فرهنگ توجه نکرده است و اگر فرهنگ درست شود، اقتصاد، سیاست و اشتغال درست میشود.
اسماعیل جهانگیری، با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری باید خلاء های هنری را پرکنند، افزود: مدیران کانونها استعداد اعضا را احصاء کنند و در زمینه تربیت نیرو و کادرسازی گام بردارند.
گفتنی است؛ در این آیین که باحضور جمعی از مسوولان استانی شهرستانی برگزار شد، از تعدادی از امامان جماعت، مدیران کانونهای فرهنگی هنری، رابطان، مدیران کانونهای تخصصی خواهران و نوجوانان فعال در برنامههای کانونها و همچنین نفرات برتر مرحله شهرستانی جشنواره سرود «آوای مسجد» تجلیل شد.