تهران- ایرنا- آوریل بنوا مدیر اجرایی سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد که هدف واشنگتن از ایجاد کریدور دریایی، انحراف افکار عمومی از واقعیتی است که در غزه در جریان است.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، مدیر اجرایی سازمان پزشکان بدون مرز، گفت: طرح ایالات متحده برای ساخت یک اسکله موقت در غزه جهت افزایش جریان کمک‌های بشردوستانه، برای انحراف افکار عمومی جهانیان از مشکلات واقعی در غزه است.

بنوا در ادامه سخنان خود افزود: واشنگتن قصد دارد با این کار، افکار عمومی جهانیان را از مشکلات واقعی نوار غزه که عبارت از حملات وحشیانه نظامیان صهیونیست به این منطقه و محاصره تنبیهی فلسطینیان غیرنظامی در نوار غزه است، منحرف کند.

وی با بیان اینکه وضعیت موجود در غزه حاصل یک مشکل سیاسی است نه یک مشکل لجستیکی، خاطرنشان کرد: آمریکا باید به جای تمرکز بر ساخت این کریدور، بر ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق مسیرها موجود پافشاری کند.

بنوا در ادامه سخنان خود تصریح کرد: برقراری آتش‌بس تنها راه تضمین واقعی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است.

به گزارش ایرنا، در پی وخامت اوضاع مردم نوار غزه بر اثر حملات رژیم اسرائیل با حمایت‌های همه جانبه آمریکا، رسانه‌های آمریکایی به نقل از مقامات این کشور ادعا کردند جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به ارتش دستور داده است بندری در ساحل مدیترانه غزه برای رساندن کمک به فلسطینی‌ها ایجاد کند.

در پی فشارهای جهانی به دولت بایدن برای حمایت از رژیم اسرائیل و استفاده تل آویو از گرسنگی مردم غزه به عنوان اهرم فشار، سرانجام آمریکا برغم حمایت‌هایش از این رژیم، در نمایشی تبلیغاتی در آستانه انتخابات آمریکا، هواپیماهای باری ارتش خود را برای انتقال هوایی مواد غذایی و سایر تجهیزات به داخل غزه به عنوان راه حلی برای مخالفت‌های اسرائیل با ورود کمک‌ها به نوار غزه و رسیدن این کمک‌ها به نیازمندان ارسال کرده است.

اعضای سازمان‌های امدادی بین‌المللی این اقدام آمریکا را ناکارآمد و صرفاً یک اقدام تبلیغاتی می‌دانند.

آمریکا همچنان فشار قابل توجهی به اسرائیل وارد نمی‌کند و دولت بایدن تاکنون گزینه‌هایی مانند تحریم اسرائیل یا شرطی کردن میلیاردها دلار کمک نظامی به اسرائیل را بررسی نکرده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.