ناصر عسکریفرد روز شنبه به رسانهها اعلام کرد: این طرح بر اساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور به مدت ۳۳ روز از ۱۹ اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
وی هدف از اجرای این طرح را اطمینان از تامین فرآوردههای خام دامی و بهداشتی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز دانست و گفت: بیش از ۲۲۵ نفر از دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی این استان در قالب ۸۰ گروه ثابت و سیار در این طرح شرکت میکنند.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان اظهارکرد: اکیپهای دامپزشکی در تمام ایام تعطیل و غیر تعطیل در ۲ نوبت کاری صبح و بعدازظهر به طور پیوسته و تمام وقت، در تمام سطح استان فعال هستند تا به صورت مضاعف کار نظارت بهداشتی را بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام دهند.
عسکریفرد افزود: با اجرای این طرح درصدد هستیم تا بهداشت و سلامت محصولاتی که در اختیار شهروندان قرار میگیرند را تامین کنیم.
وی افزود: عوامل اجرایی دامپزشکی استان خوزستان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر، در صورت برخورد با موارد غیر بهداشتی، متخلفان را به مرجع قضایی معرفی و با افراد متخلف برخورد خواهند کرد.
عسکری فرد از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عرضه مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت را به شماره ۰۶۱-۳۳۳۶۱۳۵۳ دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اطلاع دهند.