بجنورد-ایرنا- کارشناس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه محله های ارتقا دهنده سلامت توسط این وزارتخانه در دست اجرا است که در این راستا، ۳۳۰ محله شناسایی شد.

به گزارش ایرنا، امیر نصیری روز شنبه در بازدید از طرح های ارتقا دهنده سلامت شیروان در مسجد مسلم بن عقیل اظهارکرد: بسته تحول سلامت در این محله های شناسایی شده اجرا و ۱۶ سازمان در سطح وزارت بهداشت مشارکت دارند تا هر کدام یک سری از برنامه ها را اجرا کنند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه نیازسنجی مداخله ارتقای سلامت از سال ۸۳ توسط وزارت بهداشت در دست اجرا است که در سال ۸۸ و ۹۵ بازنگری شد.

نصیری عنوان کرد: این برنامه محله های ارتقا دهنده سلامت نمونه ارتقا یافته برنامه نیازسنجی مداخلات است و آن را جهت افزایش مشارکت مردم تقلیل کردیم تا مردم توانمند شوند و سطح سواد سلامت مردم افزایش یابد.

کارشناس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در این برنامه خدمات حوزه سلامت به مردم ارائه می شود گفت: همچنین مردم، مسوولان و تیم سلامت کنارهم قرار می گیرند و مشکلات سلامت را استخراج می کنند.

نصیری افزود: اجرای این برنامه باعث می شود هم مردم نسبت به مشکلات سلامت خود اطلاع بیشتری داشته باشند و از سویی مطالبه گری مردم از مسوولان و تیم سلامت ارتقا می یابد و اهمیت به سزایی دارد.

وی با بیان اینکه سیستم وزارت بهداشت ایران یکی از سیستم های نمونه دنیا است اظهارکرد: اکنون به ازای هر محله یک پایگاه داریم، خانه های بهداشت و مراکز فعال تر شده و از هر خانوار یک نفر به عنوان رابط سفیر سلامت انتخاب شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت از سال ۹۳ اضافه کرد: برای متحول شدن حوزه سلامت باید اقدامات انجام شده را از محلات شروع کنیم و مردم را توانمند کنیم به طوریکه بتوانند مشکلات سلامت خود را تشخیص و برنامه ریزی برای حل مشکلات داشته و آن را اجرا کنند.