به گزارش خبرنگار ایرنا، منصور انصاری روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مرحله اول طرح نظارت بر بازار پایان سال و نوروز ۱۴۰۳ از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۹ اسفند ادامه دارد همچنین مرحله دوم این طرح که مربوط به ماه مبارک رمضان است از اول فروردین شروع و تا ۲۱ فروردین ادامه دارد این مرحله علاوه بر نظارت بر مراکز مرحله اول، مراکز اسکان و پذیرایی، اقامتگاهها، اماکن زیارتی، زائرسراها، هتلها و مراکز توزیع اقلام ماه مبارک رمضان نیز میشود.
وی ادامه داد: مراکز عمده خرید و عرضه کالا و خدمات، نمایشگاههای بهاره، میادین میوه وتره بار، شرکتهای مسافرتی، دفاتر فروش بلیط های هوایی، زمینی و ریلی، مراکز خرید و تهیه موادغذایی، رستورانها، قنادیها، مراکز تولیدی، توزیعی و خدماتی، انبارها، سردخانهها و فروشگاههای زنجیرهای مراکز فروش پوشاک و کیف و کفش مهمترین نقاط تمرکز گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی است.
سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در هشت شهرستان استان اداره تعزیرات حکومتی دایر است تصریح کرد: در این شهرستانها توسط تیمهای ویژه؛ بازار رصد میشود و باید حضور تیم نظارتی در بازار برای مردم محسوس باشد همچنین تمامی روسای تعزیرات حکومتی در روزهای پایانی سال و نوروز پای کار هستند برنامه ریزیهای لازم برای تعیین شعبه ویژه جهت رسیدگی به تخلفات در این ایام نیز صورت میگیرد و به دستگاههای نطارتی اعلام میشود.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون یکهزار و ۳۱۱ گشت مشترک کار نظارت بر بازار را بر عهده داشتهاند عنوان کرد: در این مدت هشت هزار و ۹۷۶ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفته که برای یکهزار و ۹۰۷ واحد صنفی پرونده تخلفاتی تشکیل شده همچنین ۱۶ هزار و ۶۱۵ پرونده به تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان وارد شده که این میزان در حوزههای قاچاق کالا و ارز هشت هزار و ۸۷۱ فقره پرونده، کالا و خدمات هفت هزار و ۱۴۶ فقره پرونده و بهداشت دارو و درمان ۵۹۸ فقره پرونده بوده است.
به گفته انصاری از مجموع پروندههای وارد شده به تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان ۱۵ هزار و ۳۱۹ فقره پرونده مختومه شده است، از ابتدای امسال تا کنون نیز در بخش قاچاق سوخت که الویت استان به شمار میرود سه هزار و ۵۵۲ فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل که تاکنون به سه هزار و ۵۰۱ فقره پرونده رسیدگی شده است.
وی در مورد عملکرد واحد اجرای احکام اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اظهارکرد: از ابتدای امسال تا کنون ۱۱ هزار و ۷۴۵ پرونده به واحد اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان وارد شده که از این میزان ۱۱ هزار و ۵۷۱ فقره مختومه اعلام شده است.
سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از ابتدای امسال تا کنون سه هزار میلیارد ریال مبلغ وصولی پرونده ها در اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان بوده است.