سید جواد موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمامی تاسیسات گردشگری در راستای فرهنگ سازی و به مناسبت ثبت جهانی افطار، در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی ، افطاری ساده به مسافران و زائران ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: آذرماه امسال پرونده "افطار و سنتهای فرهنگی اجتماعی آن" به عنوان بیست و سومین عنصر میراث فرهنگی ناملموس ایران در پروندهای مشترک به نام "ایران، جمهوری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان" در فهرست جهانی میراث ناملموس یونسکو ثبت جهانی شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با اشاره به این که ایام اوج سفر فرصتی برای معرفی و فروش اقلام و محصولات صنایع دستی است گفت: ۴۸ بازارچه صنایع دستی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ به منظور ترویج، معرفی و توسعه صنایعدستی با مشارکت صنعتگران این حوزه در استان بر پا میشود.
موسوی افزود: این بازارچههای صنایع دستی به منظور ترویج، معرفی و توسعه صنایعدستی با مشارکت صنعتگران این حوزه در مشهد و شهرستانهای دیگر بر پا میشود.
وی اظهار کرد: هنرمندان ۹۴ رشته صنایع دستی در استان خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند که هشت رشته صنایع دستی در ارتباط مستقیم با زیارت است.
هم اکنون در خراسان رضوی بیش از ۸۰ موزه دولتی و خصوصی زیر پوشش اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی،آستان قدس رضوی و سایر اداره ها و نیز اشخاص حقیقی فعالیت می کنند.
استان خراسان رضوی با برخورداری از بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ واحد تاسیسات گردشگری رتبه نخست کشور را در این زمینه دارد.