به گزارش ایرنا، مجید هنرجو در گفتوگویی با اشاره به سفر نماینده فدراسیون جهانی به تهران، یادآور شد: اهداف و برنامههایی را که مدنظر داشتیم با رولدان پرز مطرح کردیم تا از این طریق بتوانیم بیشتر از قبل به سیر صعودی اسکیت کشور ادامه دهیم. با توجه به پتانسیل و امکانات موجود در دو بخش سخت افزاری و نیروی انسانی، میخواهیم با همکاری رولدان پرز و سایر ارکان فدراسیون جهانی، گامهای مؤثری در جهت رشد و ارتقا این رشته در منطقه برداریم.
وی گفت: در هر صورت نگاه این شخص بلند پایه فدراسیون جهانی به اسکیت در ایران، یک نگاه ویژه است و مطمئنم این شرایط میتواند برای این حوزه که از جامعه آماری بالایی در سراسر کشور برخوردار است یک راهنما و الگو برای آینده قلمداد شود. ایران میتواند علاوه بر کسب کرسی در کمیسیون سرعت، نمایندگی غرب آسیا را هم داشته باشد که این دیدار در تحقق اهداف ما در توسعه اسکیت ایران در سطح منطقهای و بینالمللی اثرگذار خواهد بود.
هنرجو با اشاره به دیدار رولدان پرز با وزیر ورزش، بیان کرد: به نظرم دیدار خوبی میان وزیر ورزش و عضو هیات رییسه فدراسیون جهانی صورت گرفت، چرا که با تعامل و همکاری بیشتر میتوانیم ظرفیتهای بالفعل را بالقوه کنیم. بالاخره نقش دیپلماسی میتواند در بهبود و توسعه بخشهای مختلف به خصوص حوزه ورزش امری بسیار مهم تلقی شود.
وی با تاکید بر اینکه میزبانی ایران برای برگزاری دورههای بینالمللی مربیگری و داوری را خواستار شدیم، اظهار داشت: با توجه به جمعیت عظیم علاقهمند، توسعه کمی و کیفی رشتههای ورزشی به ویژه رشته پُرطرفدار اسکیت بسیار حائز اهمیت است و تلاش میکنیم در هر دو بخش رشد کنیم.
هنرجو در مورد اینکه سال ۱۴۰۲ برای اسکیت ایران چگونه بود، پاسخ داد: در سالی که به پایان آن رسیدهایم، در رشته های مختلف اسکیت توانستیم به ۴۱ مدال در رویدادهای جهانی، آسیایی و همچنین بینالمللی دست پیدا کنیم که این آمار و ارقام نشان از پیشرفت خوب اسکیت دارد. از این تعداد، ۱۶ مدال در بخش سرعت، ۲۰ مدال در بخش فری استایل، یک مدال در اینلاین هاکی و چهار مدال در اسکیت هنری به دست آمد.
رئیس فدراسیون اسکیت در پایان در خصوص حضور نمایندگان ایران در مسابقات گزینشی المپیک، گفت: باید سعی کنیم با مسئله منطقی برخورد کنیم چرا که این دومین حضور رسمی ما در این رویداد معتبر محسوب میشد اما با این حال دو نماینده ما توانستند عملکرد خوبی داشته باشند. واقعا ورزشکاران ما تمام تلاش خودشان را کردند و به آنها خسته نباشید میگویم، هر چند که نسبت به سایر رقبای خارجی خود از تجربیات کمتری برخوردار بودند اما امتیازات خوبی به دست آوردند.