به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهشید عصار دوشنبه شب با بیان اینکه این طرح تا ۲۵ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد گفت: با توجه به همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان علاوه بر گشت های روزانه، نظارت بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به طور خاص در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: ۳۵۰۰ واحد صنفی، ۱۳۰ سامانه آبرسانی و همچنین کمپ های نوروزی، مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه ، مساجد و پایانه های مسافر مورد بازدید و ارزیابی بهداشتی قرار می گیرند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول تصریح کرد: ۳۸ کارشناس بهداشت محیط زیر نظر معاونت بهداشت در قالب تیم های ۲ نفره فعالیت خود را آغاز کردند.
به گزارش ایرنا، شهروندان و مسافران عزیز می توانند در صورت هرگونه شکایت بهداشتی و یا عدم رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان مراکز تهیه توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند تا در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی شود.