به گزارش ایرنا، " محسن آقابزرگی " روز سهشنبه در همایش حقوق شهروندی و ایثاران در یزد با اشاره به جایگاه حساس مشاوران ایثارگران در دستگاههای اجرایی، آنها را سفیران بنیاد در ادارات معرفی و از آنان خواست برای استیفای کامل حقوق خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، تمام ظرفیتهای قانونی را به کار گیرند.
وی ادامه داد: بسیاری از تکالیفی که در قانون دیده شده، حق شهروندی ایثارگران است که باید از آن برخوردار شوند و به عنوان مثال میتوان حق مسکن را ذکر کرد که حاکمیت برای قشری از ایثارگران در قالب تامین زمین یا پرداخت وام دیده است؛ یا پرداخت هزینههای تحصیلی، درمانی و همچنین بحث واردات خودرو که طبق قانون با پیگیری دولت سیزدهم پس از وقفه ۱۲ ساله با جدیت محقق شد.
این مسئول با بیان اهمیت معاضدت قضایی به جامعه هدف گفت: در راستای ارائه معاضدت قضایی به ایثارگران، قانونگذار، وزارت دادگستری را مکلف به انجام این مهم کرده است که در یزد با همدلی و همکاری خوبی که بین بنیاد، دادگستری و کانون وکلا وجود دارد ۱۰۰ درصد این تعهد به بهترین شکل انجام شده است.
آقابزرگی یادآور شد: این اتحاد و همدلی بینظیر که در این استان وجود دارد زیر پرچم شهدا حاصل شده و مسئولان صادقانه در جهت کارگشایی از مشکلات ایثارگران حرکت میکنند.
وی تاکید کرد: قرار نیست در هنگام ارائه خدمات معاضدتی به خانواده شهدا و ایثارگران، حق کسی ضایع شود بلکه هدف تکریم ایثارگران است زیرا زمانی که کشور نیاز داشت این عزیزان با ایثار جان و بخشی از سلامتی خود پای کار نظام و انقلاب اسلامی آمدند.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تکلیف بنیاد برای اصلاح و تجمیع قوانین حوزه ایثار و شهادت تصریح کرد: بنیاد مکلف است لایحه دوم جامع خدمات رسانی به ایثارگران را یک سال پس از لازمالاجرا شدن برنامه هفتم توسعه کشور، تدوین و تقدیم مجلس کند و مشاوران ایثارگران و حقوقی دستگاههای اجرایی که در میانه میدان با مسائل و مشکلات مختلف ایثارگران مواجه هستند بهترین مشاور بنیاد برای تحقق این مهم هستند.
استان یزد چهار هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.