به گزارش ایرنا، احمد قدیمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: رعایت عدالت شهرستانی متناسب با ظرفیت زیربخشهای تولیدی کشاورزی هر شهرستان اولویت اساسی در توزیع و تخصیص اعتبارات است.
وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی و تملک دارایی بر اساس ضرایب و دستورالعملهایی با در نظر گرفتن فاکتورهایی از قبیل سطح زیرکشت، تعداد بهرهبردار، میزان تولید و تعداد واحدهای بهرهبرداری شده منظور میشود تاکید کرد: مجموع اعتبارات عمرانی مصوب شده استان در سال جاری بر اساس مصوبات کمیتههای برنامهریزی بیش از ۹۵۰ میلیارد ریال است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تخصیص اعلام شده اعتبارات را حدود ۴۰ درصد دانست و گفت: در نظر است با برگزاری جلسات منظم پیشرفت فیزیکی، نظارت بر روند جذب اعتبارات و موضوع جذب به موقع و اثربخشی آن نیز به درستی محقق شود.
وی با تاکید بر اینکه در فصل کشاورزی و منابع طبیعی ۱۲ برنامه در قالب ۲۱ طرح برای ۲۰۶ پروژه عمرانی سازمان اعتبار ابلاغ و مبادله شده است خاطرنشان کرد: یکی از اهداف مهم سال آینده برنامهریزی به منظور کمک به ارتقای جایگاه بخش کشاورزی و سازمان متولی آن متناسب با مأموریتهای محوله، حجم تولید، تعداد بهرهبرداران و مهمترین وظیفه تامین امنیت غذایی جامعه است.
همدان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است، که این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است.