به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جشنواره که با استقبال کمنظیر مردم هنر دوست میناب مواجه بود، ابتدا نمایش ابتدا نمایش «اگه» به کارگردانی محمد زارعی و با طرح و ایده حسن کبابی سربارانی به اجرا گذاشته شد که زندگی کودکان کار و آسیبهایی که آنها را تهدید میکند را به تصویر میکشد.
روایت بچههای مسجد از زندگی کودکان کار و کاری از کانون فرهنگی هنری امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران است.
فاضل کبابی، حسن کبابی، محسن رئیسی پور، احمد رضا کبابی، امیر رضا کبابی، مهدی کبابی و علی اسلامی از کودکان و نوجوانان عضو کانون فرهنگی هنری امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران در این نمایش بازی میکنند.
«مرگ خاموش»؛ نیز از دیگر اجراهای جشنواره استانی تئاتر خیابانی «جوانه» کاری از کانون فرهنگی هنری ۱۲ امام(ع) محله باغملک میناب است که به کارگردانی نجمه رنجبری و با طرح و ایده احمد شنبه زاده تولید شده است.
نمایش مرگ خاموش، به موضوع «اعتیاد» به عنوان یکی از آسیبهای اجتماعی که به بنیان زندگی بسیاری از خانوادهها آسیب جدی وارد کرده است، میپردازد.
احمد شنبه نیا، هادی مستعلی نژاد، ابوالفضل ذاکری، امیر رضا رشیدی، حجت مستعلی نژاد، امیر حسین رشیدی، محمد حسین ذاکری، نجمه رنجبری در این نمایش بازی میکنند؛ عباس علی رنجبری نیز کار صدابرداری آن را برعهده دارد.
«سه نقطه»؛ نیز دیگر اثر نمایشی در جشنواره تئاتر خیابانی جوانه، از کانون فرهنگی هنری سجادیه محله خلفی میناب، به کارگردانی داوود رمضانزاده و با طرح و ایده داوود رمضان زاده تولید شده است و داوود رمضانزاده، احمد شنبه نیا، علیرضا ذاکری، علی پورحسن، دانیال رحیمی و سجاد رنجبری از ایفاگران نقش در این نمایش هستند.
این اثر ششمین نمایش اجرا را داشت که با ظرافتی هنرمندانه چالشهای فراروی فعالیتهای فرهنگی هنری نوجوانان و جوانان در مساجد را به تصویر میکشد.
همچنین «داستان بیژن» نیز برگرفته از داستان بهنام کاوه و کارگردانی عبدالرضا زارعی از کانون امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران در چهارمین جشنواره تئاتر خیابانی جوانه در میناب به اجرا گذاشته شد که با رویکرد آسیب های اجتماعی و ازدواج ساخته شده است.
«دست کوتاه»؛ نیز از کانون فرهنگی هنری عترت روستای حاجی خادمی در چهارمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی «جوانه» اجرا شد.
طرح و ایده و کارگردانی نمایش دست کوتاه برعهده فرشید کریمی از هنرمندان جوان و جویای نام کانون فرهنگی هنری عترت شهرستان میناب بوده و مهرداد کریمی طراح لباس، احسان کریمی و جواد شیرزاد موسیقی و عبدالله بختیاری طراح میدان این نمایش را برعهده دارند.
در این نمایش ابوالفضل ذاکری، علیرضا زارعی، سیدجواد حسینی، علی اصغر کریمی، حمیدرضا اسماعیلی و فرشید کریمی به ایفای نقش پرداختند.
دست کوتاه؛ روایتی جذاب از زندگی و حیات پس از مرگ و کوتاه شدن دست آدمی از دنیااست که در قالب طنز تولید شده است.
نمایش «شش شش»؛ نیز که با زبان طنز به بیان معضلات اجتماعی میپردازد و در هفتمین جشنواره تئاتر کمدی «پند و پنت» عنوان برتر را به دست آورد از دیگر آثار فرشید کریمی است.
«پناهگاه امن» که به کارگردانی یاسر کبابی و طرح و ایده از ابراهیم زحمتکش تولید شده است، داستان دختر نوجوانی را روایت کرد که تحت تاثیر رسان٬های معاند بر سر پوشیدن چادر با خواهر بزرگترش بگومگو میکند و به دنبال پوشش نامتعارف میرود اما در نهایت فعالیتهای فرهنگی مسجد او را جذب و بار دیگر با حجاب و رابطه صمیمی با خداوند آشتی می کند.
حدیث زحمتکش، یاسمن رنجبر، فاطمه حسینی و زهرا حسینی از هنرمندان نوجوان گروه تئاتر دختران فانوس کانون فرهنگی هنری امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران در نمایش «پناهگاه امن» به ایفای نقش می پردازند.
یاسر کبابی طراح لباس و میدان، ابراهیم زحمتکش موسیقی و ابراهیم زحمت کش طراحی پوستر نمایش «پناهگاه امن» را بر عهده دارند.
«بلیط چهار نفره» نیز از دیگر اجراهای چهارمین جشنواره جوانه است که طرح و ایده از خالد رحیمی و کارگردانی محمد رحیمی از کانون فرهنگی هنری سیدالشهدا(ع) روستای شهوار برعهده دارند.
داستان نمایش حول محور زندگی چهار نفر سارق میگردد که پس از کیف قاپی و جر و بحث بر سر تقسیم محتویات آن که در آخر مشخص میشود که داخل کیف بلیط های سفر به مشهد مقدس وجود دارد و همین امر سبب ایجاد تحول در سارقان و تغییر مسیر زندگی آنان می شود.
محمد رحیمی، محمد کارگل، محمد رسول سقا نژاد، ابراهیم مهرگیر در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
«لیلای نافرجام»؛ عنوان هشتمین اجرای جشنواره استانی تئاتر خیابانی «جوانه» و کاری از کانون فرهنگی هنری خضر نبی(ع) محله شیخ آباد و به کارگردانی علیرضا رنجبری و با طرح و ایده آرش ناصری تولید شده است.
این اثر عنوان نمایشی است که در تبیین آسیبهای فضای مجازی، داستان دختری را روایت میکند که خود را درگیر یک عشق مجازی کرده که آخرش تباهی است.
قنبر زارعی پور، عاطفه درویشی، فائزه کمالی، زهره فیروزی، منصوره صادقی در این نمایش هنرنمایی میکنند.
«تهی» نیز دیگر نمایش جشنواره استانی تئاتر خیابانی جوانه است که طرح و ایده از مرتضی رنجبری و کارگردانی مسلم کبابی از کانون فرهنگی هنری امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران را برعهده دارند.
این نمایش به عدم مسئولیتپذیری و نظارت والدین بر رفتار نوجوانان میپردازد و داستان آشنایی دختر و پسری را روایت میکند که در نهایت با خیانت دوست آن پسر این رابطه آشنایی قطع و باعث وارد آمدن فشار روانی بر پسر میشود.
حسن کبابی، محمد طاها کبابی و پوریا زارعی ایفای در نمایش تهی بازی میکنند.
«ما و محله»؛ عنوان آخرین اجرای چهارمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی «جوانه» در مسجد امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران بخش تیاب شهرستان میناب بود.
این نمایش از کانون فرهنگی هنری نبی اکرم(ص) محله زرکی به کارگردانی و طرح و ایده میران سلمانی است.که روایتگر داستان خواهر و برادری است که دغدغه چاره اندیشی برای رفع آسیبهای اجتماعی از محله دارند.
حسن رسولی، امیر محمد گلشهواری، افشین جهانشاهی، امیرعلیپور دادخدایی، مرتضی پیکر و زهرا رسولی، فائزه ذاکری و فاطمه ذاکری در این نمایش ایفای نقش میکند.
گفتنی است؛ آیین اختتامیه و تجلیل از برترینهای چهارمین جشنواره استانی تئاتر خیابانی جوانه از ساعت ۱۹ امشب ۲۲ اسفند با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، هنرمندان عضو کانونهای فرهنگی هنری مساجد و مردم دوستدار هنر در مسجد امیرالمومنین حضرت علی(ع) روستای سرباران بخش تیاب میناب برگزار میشود.
یکهزار و ۶۳ کانون فرهنگی هنری مساجد، ۵۵ کانون تخصصی خواهران، ۱۴۰ کتابخانه مخزن دار و ۱۲۰ کتابخانه باز با بیش از ۱۴۰ هزار نفر عضو کانونها از استان هرمزگان در سامانه بچههای مسجد به ثبت رسیده است.