به گزارش ایرنا، محمد علی شاه حسینی، روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان افزود: تامین گوشت قرمز و ذخیره گوشت مرغ باید مورد رصد همیشگی نهادهای اجرایی و مسئولا ن باشد و باید ذخیره های پیشتیبانی به صورت مداوم بررسی شود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا در این ایام باید به صورت کامل بازار پایش شده و در صورت نیاز به بازار تزریق شود تا جلوی ناترازی گرفته شده و از هر گونه افزایش قیمت جلوگیری شود همچنین از جهاد کشاورزی استان این انتظار است تا مدیریت بهتری در این زمینه صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت:با توجه به مصوبات ستاد تنظیم بازار در صورت هر گونه کوتاهی متصدیان فروش و یا عدم جذب سهمیه تخصیص یافته باید بلافاصله نسبت به جایگزینی عامل فروش و همچنین جذب سهمیه تخصیصی اقدام شود و همه این فعالیت ها باید در اسرع وقت انجام شود تا اقلام مصرفی در کوتاه ترین زمان به دست مردم برسد .
رییس جهاد کشاورزی استان یزد نیز در این جلسه گفت: ۵۵۰ هزار تومان قیمت هر کیلو گوشت گرم گوسفندی مصوب شده و در صورت هر گونه افزایش قیمت در فروش، جریمه شده و برخورد قانونی صورت می گیرد همچنین در حال حاضر هیچ گونه کمبودی نداریم و ۷۵ تن گوشت منجمد گوسفندی نیز ذخیره حال حاضر استان یزد است.
محمد علی حاتمی زاده اظهار داشت:قیمت مصوب در هر کیلوگرم مرغ گرم هشتاد هزار و ۵۰۰ تومان در سکوهای توزیع و ۸۲ هزار تومان در سطح بازار است و فروش بیش از این قیمت تخلف است همچنین در مورد نظارت بر سکوهای توزیع اقلام سطح استان نیز نظارت آن به عهده ما نیست و همشهریان می توانند با شماره ۱۲۴ تماس گرفته و هر گونه تخلف را اعلام کنند.
محمدرضا پاکدل مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد نیز در این جلسه گفت: هر گونه تخلفی باید بدون اغماض برخورد شود و در مورد معیشت و اقلام خوراکی نباید حتی ذره ای تعلل صورت گیرد به خصوص اینکه همزمانی ماه مبارک رمضان و عید نوروز را داریم و تقاضا قطعا بیشتر خواهد شد .