تبریز - ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی به شهروندان توصیه کرد تا ماهی قرمز سفره هفت سین را از مراکز مجاز تهیه کنند.

به گزارش ایرنا، جواد گوزلی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب خودداری کرده و از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جا به جایی ماهی خریداری شده به منزل استفاده شود.

وی ادامه داد: بنا به توصیه سازمان دامپزشکی، مردم باید از خرید ماهی بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر پوست بدن خودداری کنند.

گوزلی گفت: پس از انتقال ماهی خریداری شده به منزل بلافاصله آب آن تعویض و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند و از آبی که ۲۴ ساعت در هوای آزاد قرارداده شده و کلرزدایی شده استفاده کنند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: در حالی که بسیاری از پستانداران، ناقل و یا دارای بیماری‌های مشترک متعددی با انسان هستند، ماهی‌های قرمز کمترین بیماری مشترک را با انسان دارند.

به گزارش ایرنا، خرید ماهی قرمز برای سفره هفت سین یکی از رسم های ایرانیان برای عید است که البته این موضوع به دغدغه ای برای متولیان سلامت جامعه تبدیل شده است از این رو لازم است در این زمینه اطلاعات درست و کاربردی به مردم داده شود.

ماهی‌ها جانوران خونسردی هستند که به همین دلیل عوامل بیماری زای مشترک معدودی با انسان دارند.