به گزارش خبرنگار ایرنا، علی مظفر پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این طرح که برای سیزدهمین سال در بابل اجرا می شود در ماه مبارک رمضان امسال کیفی تر از گذشته اجرا خواهد شد.
وی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح ویزیت رایگان افراد محروم روستاها و رضایتمندی قشر آسیب پذیر جامعه است.
مظفر پور با ذکر این مطلب که حضور پزشکان در فضای مسجد در ماه مبارک رمضان گسترش پیوند علم و معنویت را به همراه خواهد داشت، ادامه داد: گسترش روحیه جهادی و داوطلبانه در بین جامعه پزشکی، آموزش چهره به چهره و ارائه مطالب آموزشی ویژه روزه داران و بیماری های شایع، ارائه خدمت صادقانه کادر پزشکی و حضور ملموس مسئولین و پزشکان در بین مردم از جمله اهداف اجرای این طرح است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: طرح سی شب سی مسجد با همکاری بسیار صمیمانه و جدی بسیج جامعه پزشکی و با حضور بیش از ۲۰۰ پزشک فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی، دندانپزشک، پرستار و ماما، اورژانس ۱۱۵، سخنرانی آموزشی، خدمات دندانپزشکی سّیار، ترویج فرزندآوری و جوانی جمیت، سنجش فشار خون و قند خون، ویزیت مامایی انجام خواهد شد.
مظفرپور بیان داشت: این طرح در سال ۱۳۸۹ برای اولین بار در کشور با تعداد ۱۰ پزشک عمومی، ۳ متخصص، ۱۷ پرستار توسط دانشگاه علوم پزشکی در بابل اجرا شد.
وی تصریح کرد: کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه نیز به صورت مستمر در این شبها حضور فعال خواهد داشت و خدمات سرپایی دندانپزشکی شامل کشیدن، جرم گیری، پر کردن را ارائه می کند.
این مقام مسوول تصریح کرد: یکی دیگر از نکات قابل اهمیت در طرح سی شب سی مسجد امسال بحث آموزش محور بودن و ارتقای سطح آگاهی مردم شهر و روستا در مورد سبک زندگی، پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و فرزندآوری خواهد بود که توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل و کارشناسان مربوطه اجرا می شود.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.