به گزارش ایرنا به نقل از المیادین، شبکه تلویزیونی کان در این باره گزارش داد که سرتیپ «عمیت ساعر» رئیس تیپ پژوهشهای اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل (امان) در یک گفت وگوی خصوصی گفته که به دنبال استعفا از مقام خود است.
وی اعلام کرده که استعفای خود را با اعلام نتایج تحقیقات داخلی ارتش اسرائیل درباره حوادث ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) ارایه خواهد داد.
شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی نیز ۱۴ اسفندماه گزارش داد، برخی مقامات بلندپایه نظامی و یگان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی استعفا کردند.
به گزارش ایرنا، تعدادی از افسران مسوول در بخش اطلاعات ارتش اسرائیل استعفای خود را اعلام کردند.
براساس این گزارش، استعفای دسته جمعی این افسران ناشی از اعتراض آنها به روند عملیات و جنگ بوده است.
این گزارش در میان افراد مستعفی، نام دانیل هاگاری سخنگوی ارتش نیز به چشم میخورد.
شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی همچنین فاش کرد که موج استعفا بیانگر آشفتگی بخش اطلاعاتی تحت مدیریت هاگاری بوده است.
در این گزارش به اسامی و مسؤولیت دیگر افراد نظامی مستعفی اشاره ای نشده است.
این گزارش شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی بیانگر تشدید اختلافات در بین مقامات نظامی رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه است.
پیشتر نیز رسانه های بارها از بروز شکاف در بین نیروهای ارتش گزارش دادند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز ۱۳ بهمن ماه اعلام کرد که رؤسای ستاد کل ارتش، شعبه اطلاعات نظامی ارتش، شاباک (امنیت داخلی) و فرمانده منطقه جنوبی ارتش تصمیم گرفتند به محض پایان جنگ در غزه استعفا دهند.
همچنین رسانههای رژیم صهیونیستی ۲۷ بهمن ماه نیز گزارش دادند، هزاران نفر از نیروهای پلیس این رژیم پس از عملیات ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) طوفان الاقصی به استعفا و بازنشستگی پیش از موعد تمایل پیدا کردهاند.
شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد، هزاران افسر پلیس رژیم اشغالگر به دلیل وخامت وضعیت روحی خود پس از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تمایل دارند استعفا دهند یا بازنشسته شوند.
بر اساس این گزارش، شماری از این نیروها نیز تلاش کردند تا خودکشی کنند.
چندی پیش نیز شبکه کان در گزارشی اعتراف کرد که بیش از ۲ هزار نظامی در جنگ زمینی علیه نوار غزه به دلیل مشکلات روحی و روانی، مجبور به مراجعه به روانپزشک شدهاند.
بر اساس اعلام این شبکه، این افراد به دلیل دشواریهای جنگ در نوار غزه به عنوان آسیب دیده و زخمی دسته بندی شده و افسران سلامت روانی آنها را مورد مداوا قرار میدهند.
همچنین خودکشی نظامیان صهیونیست که دچار اختلالات روانی هستند، به یک پدیده شایع تبدیل شده و بارها رسانههای صهیونیستی از خودسوزی، به دار آویختن و شلیک گلوله به خود توسط نیروهای نظامی خبر دادهاند.