دکتر مقصود جعفری نیا روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در این طرح ۲۰۰ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۷۰ تیم از قنادی ها ، رستوران ها، تالارها، اغذیه فروشی ها و سایر مراکز حساس عرضه مواد غذایی تا ۲۵ فروردین ماه سال آینده نظارت خواهند داشت.
وی افزود: در این نظارت ها بازرسان بهداشتی ضمن تذکر به متولیان واحدهای صنفی ، آموزش های لازم را ارائه می دهند .
جعفری نیا بیان کرد: در قالب این پایش ها واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی ادامه داد: ساکنان استان البرز و مسافران نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای پذیرایی و صنفی استان می توانند به صورت شبانه روزی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.