شهرکرد- ایرنا- رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی گفت: در این طرح ۲۳۰ کارشناس سلامت محیط و کار در قالب ۲۴ تیم فعالیت دارند.

به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان، علی‌ضامن صالحی‌فر با اعلام این خبر افزود: این کارشناسان بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی با اولویت مراکز بین‌راهی، مراکز عرضه آجیل، شیرینی، زولبیا و بامیه، آش، حلیم، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، هتل‌ها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها و مراکز عمده‌فروشی نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه این طرح تا ۲۵ فروردین ادامه دارد، هدف از اجرای این طرح را ارتقای سلامت مردم، پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله به ویژه بیماری‌های مرتبط با آب و غذا و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین‌راهی اعلام کرد.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در این طرح بازرسان طبق قانون با متخلفان برخورد می‌کنند و علاه‌بر صدور اخطاریه افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی و واحد صنفی پلمب و تعطیل می‌شود.

به گزارش ایرنا، شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.