دکتر محمدهادی ایمانیه پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا یکی از مهمترین مصادیق امنیت کشور را امنیت اقتصادی دانست و اظهار کرد: برخورداری از امنیت اقتصادی، از ضروریترین نیازهای جامعه به شمار میرود، امنیتی که بخش عظیمی از آن با حمایت از واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی تأمین میشود.
استاندار فارس افزود: دولت سیزدهم هم از همان آغاز فعالیتهایش تمام تلاش خود را برای تحقق این امر مهم در مناطق مختلف کشور به کار گرفت و در طول ۲سال گذشته به منظور حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی با هدف تحقق شعار سال اهتمام ویژهای ورزید.
دکتر ایمانیه یکی از مهمترین رویکردهای دولت برای احیا و راهاندازی واحدهای تولیدی را برگزاری مستمر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانهای مختلف کشور دانست و گفت: در استان فارس هم جلسات مربوط به این کارگروه در طول سال جاری به صورت مستمر و معمولا هر هفته در روزهای سهشنبه تشکیل میشد.
استاندار فارس هدف از برگزاری این جلسات را تسریع در رسیدگی به مشکلات سرمایهگذاران، توسعه و رونق کسب و کارها و افزایش اشتغالزایی عنوان کرد و افزود: در جلسات استانی مربوط به این کارگروه معمولاً مسائل تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی بررسی و تصمیماتی با هدف امهال تسهیلات، تقسیط بدهیهای بانکی و معافیت مالیاتی به منظور رفع موانع تولید اتخاذ میشد، همچنین برای تصویب مصوبات لازم در سطوح ملی، برخی موارد به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع داده میشد.
وی از صنعتگران درخواست کرد: در صورت عدم اجرای تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه رفع موانع تولید، صنعتگران میتوانند مصوبه اجرا نشده را طی نامهای به استانداری و شخصا به خودم اطلاع دهند.
استاندار فارس که معتقد است واحدهای تولیدی سهم عظیمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید و اقتصاد دارند یادآور شد: در طول یک سال گذشته تلاش شد تا از تمام اختیارات و امکانات استان در رفع موانع پیش روی این واحدها بهره ببریم، امیدواریم که با این اقدام بخش عمدهای از مشکلات واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی فارس در سالی که گذشت برطرف شده باشد؛ بدون شک این رویکرد در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هر سهشنبه به ریاست استاندار فارس، دبیری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، دستگاههای ذیربط استانی و مدیران عامل بانکها برگزار میشود.
در آخرین جلسه این کارگروه که روز سهشنبه ۲۲اسفندماه برگزار شد مشکلات ۱۸ بنگاه اقتصادی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفت که با احتساب این واحدها، مجموع واحدهای حمایت شده از ابتدای سال تاکنون به یک هزار و ۲۵۴واحد رسید.