به گزارش ایرنا، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در آیین افتتاح سه ایستگاه جدید مترو پایتخت، گفت: عملیات اجرایی احداث خط و ایستگاههای خط ۶ مترو تهران، از اواخر دهه ۸۰ خورشیدی آغاز شد؛ خطی که درصورت تکمیل، با ۴۲ کیلومتر طول و ۳۲ ایستگاه، پهنه وسیعی از شمال غرب پایتخت تا جنوب شرق آن را در برگرفته و به یکی از پرمسافرترین خطوط شبکه فعلی مترو تهران تبدیل خواهد شد.
محسن هرمزی افزود: از اسفند ماه سال ۱۴۰۱ که چهار ایستگاه میدان شهدای هفتم تیر، میدان حضرت ولیعصر (عج)، بوستان لاله و کارگر در خط ۶ به بهرهبرداری رسید، تا اسفند ماه ۱۴۰۲ که روزهای پایانی آن را سپری میکنیی و تاکنون تعداد ۱۰ ایستگاه در این خط افتتاح شده که آمار قابل تاملی به شمار میآید.
به گفته وی، مهر ماه امسال نیز سه ایستگاه شهر زیبا، شهران و شهید آرمان علیوردی (کوهسار) بهره برداری و در اختیار مردم قرار گرفت و با افتتاح این ۱۰ ایستگاه در مدت زمان یک سال اخیر، تعداد ایستگاههای تکمیل شده خط ۶ به عدد ۲۳ ایستگاه میرسد تا بتوان امیدوار بود پرونده کل ایستگاههای خط مذکور (غیر از بخش توسعه جنوبی) در سال ۱۴۰۳ بسته شود.
وی در خصوص افتتاح ایستگاههای جدید نیز گفت: بهار شیراز در بخش میانی خط ۶ و ۲ ایستگاه دیگر در قطعه شمالی این خط واقع شده که با بهرهبرداری از ایستگاههای آیتالله کاشانی و شهدای کن، در واقع تمام ایستگاههای نیمه شمالی خط ۶ تکمیل شده و مسیری پیوسته در اختیار شهروندان قرار میگیرد همچنین تکمیل و تجهیز این سه ایستگاه در مجموع حدود ۳ هزار میلیارد تومان هزینه در برداشته است.
معاون شهردار تهران ادامه داد: نکته قابل توجه در ایستگاههای افتتاح شده، توجه به مساله مناسبسازی ایستگاهها برای افراد کم توان جسمی و حرکتی است؛ بگونهای که هر سه ایستگاه به پله برقی و آسانسور مجهز بوده و برای افراد کم توان جسمی و حرکتی مناسبسازی شده در ادامه راه پیش رو، افتتاح ایستگاههای استاد نجات اللهی، سرباز، شهدای هفدهم شهریور و میدان خراسان، باعث تکمیل کل ایستگاههای خط ۶ در سال آینده خواهد شد.
به گفته هرمزی، همچنین ایستگاه بهار شیراز در محدوده بیمارستان خانواده (منطقه هفت) و در تقاطع خیابانهای شریعتی و بهار شیراز واقع شده است، ایستگاه آیت الله کاشانی در خیابان آیت الله کاشانی (منطقه پنج) و در تقاطع خیابان جنت آباد جنوبی و ایستگاه شهدای کن در بلوار کوهسار (منطقه پنج)، ابتدای بزرگراه آبشناسان قرار دارد.
معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به اینکه در زمینه افزایش واگن هم اتفاقات خوبی رقم خورد، تاکید کرد: متروی تهران از ابتدا تاکنون یک هزار و ۱۶۹ واگن داشته است.
هرمزی یادآور شد: ما قرارداد مهم ۷۹۰ دستگاه واگن را به سرانجام رساندیم، قرارداد واگن ملی ناظر به ۳۱۳ دستگاه واگن را نیز جلو بردیم و بیش از مقداری که در ۲۵ سال گذشته به متروی تهران واگن وارد شده در این مدت به مترو واگن اضافه میشود.
وی با بیان اینکه همچنین خرید تعداد بالایی موتور، تاکسی، ون و اتوبوس برقی را برای پایتخت تدارک دیدهایم، گفت: این اتفاقی است که در مقایسه با عملکرد در این حوزه در دوره چهار ساله قبل قابل توجه است چرا که در دوره پنجم مدیریت شهری در کل ۱۳۰ دستگاه اتوبوس به شهر اضافه شده بود.
هرمزی با بیان اینکه متروی پرند هم که قریب به ۱۴ سال کارش زمین مانده بود امسال با همکاری دولت و قرارگاه خاتم الانبیا افتتاح شد، گفت: اتفاقات خوبی در حال انجام است که نوید بهار حمل و نقلی را در سال آینده به ما میدهد.
وی با تاکید بر اینکه ما قرارداد سنگینی برای احداث ۹ هزار دستگاه جایگاه شارژ با وزارت نیرو داریم، اضافه کرد: امید دارم که سال آینده اتفاقات خوبی که رقم خواهد خورد و روزهای بهتری را برای شهر تهران به ارمغان بیاورد.