شهرکرد- ایرنا- رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در قالب برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان، بیش از پنج تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد معدوم شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، علی‌ضامن صالحی‌فرد روز شنبه با تشریح گزارش فعالیت‌های طرح "سلامت نوروزی" و "سلامت رمضان" اظهار داشت: در این مدت کل بازرسی از مراکز و اماکن ۱۶ هزار و ۵۲۹ مورد بوده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها ۷۵ متصدی متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد، همچنین ۲ واحد متخلف پلمب شد.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، تعداد بازرسی مشترک با سایر ادارات را ۲۷۳ مورد اعلام کرد و گفت: از ابتدای اجرای این طرح ۴۰۶ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی و ۱۵۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است.

صالحی‌فرد تصریح کرد: ۵۴ مورد بازرسی از مراکز اقامتی و پایانه‌های مسافربری، ۸۳۴ مورد بازرسی از مراکز مذهبی و اماکن بین‌راهی، ۱۱ هزار و ۲۸۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و چهار هزار و ۸۷ مورد بازرسی از اماکن عمومی از دیگر اقداماتی است به همت بازرسان سلامت محیط و کار صورت گرفته است.

وی یادآور شد: همچنین در ۹ روز اخیر، هفت هزار و ۳۶۷ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی، پنج هزار و ۶۷۳ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و ۲۶۸ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی در استان انجام شد.

صالحی‌فرد افزود: تاکنون به ۲۳۷ مورد از شکایات مردمی و سامانه بهداشت ۱۹۰ در استان نیز رسیدگی شده است.

به گزارش ایرنا، در طرح سلامت نوروزی ۲۳۰ کارشناس سلامت محیط و کار در قالب ۲۴ تیم فعالیت دارند. این طرح تا ۲۵ فروردین ادامه دارد.