تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲

بوشهر- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: باتوجه به افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ۶ هزار و ۱۲۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید و به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش ایرنا " هادی دل‌افکار " روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت تولید و ثبات بازار اظهار کرد: در زمینه تولید گوشت مرغ امسال در بهمن ماه ۲ میلیون و ۴۳۳ هزار قطعه در مرغداری‌های استان بوشهر جوجه‌ریزی شد درحالی که نیاز استان یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه مرغ بود.

وی تصریح کرد: اسفند ماه نیز تاکنون یک میلیون و ۳۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی شده است.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری بوشهر افزود: این میزان گوشت مرغ علاوه بر محموله‌هایی است که از دیگر استان‌ها وارد بوشهر می‌شود.

دل‌افکار ادامه داد: در راستای تامین مواد پروئتینی ایام نوروز به میزان کافی گوشت مرغ منجمد در استان بوشهر ذخیره‌سازی شده که در صورت نیاز با قیمت ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شود.

وی یادآور شد: تکمیل زنجیره گوشت قرمز در استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است که در سالروز میلاد امام زمان (عج) یک واحد بسته‌بندی گوشت قرمز در استان بوشهر افتتاح شد.

دل افکار گفت: این امر باعث کاهش قیمت گوشت قرمز در استان بوشهر شده و به‌زودی با افتتاح کشتارگاه صنعتی دام بوشهر روند کاهش قیمت گوشت قرمز با سرعت بیشتری محقق می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری بوشهر از توزیع ۶۲۰ تن برنج وارداتی با قیمت ستاد تنظیم بازار خبر داد و تصریح کرد: بخشی از این میزان برنج وارداتی برای عرضه در اختیار فروشندگان قرار گرفته و بخش دیگری هم به‌زودی عرضه می‌شود.

وی توزیع شکر با قیمت مصوب را از دیگر برنامه‌ها دانست و افزود: محصولات پر مصرف در ماه مبارک رمضان از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و دیگر عاملان فروش در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر با قیمت مصوب تنظیم بازار در حال عرضه است.