قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای افزایش توان تولید گوشت قرمز استان، دامداران فعال در زمینه اصلاح نژادی دام سبک در قم حمایت می‌شوند.

منصور دیان اردستانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان داشت: در راستای حمایت و افزایش واحدهای اصلاح نژادی دام سبک استان و به دنبال آن افزایش تولید گوشت قرمز در ۶ ماهه دوم سال‌جاری بیش از ۸۰ پرونده تسهیلات کم‌بهره‌ ۲ میلیارد ریالی با بازپرداخت پنج ساله ویژه حمایت از دامداران اصلاح نژاد دام سبک در استان پرداخت گردید.

وی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی برای موفقیت این طرح در استان ادامه داد: در همین رابطه کلاس‌های آموزشی نیز برای بهره‌برداران این بخش تدارک دیده شد تا آنان با استفاده از روش‌های جدید و بهره‌گیری از دانش روز بتوانند بیشترین بهره‌وری را از فعالیت خود داشته باشند.

وی افزود: تامین امنیت غذایی مهمترین ماموریت سازمان‌ جهاد کشاورزی قم است و به همین علت ما از همه ظرفیت‌های موجود از جمله مشارکت فعال بخش خصوصی برای افزایش توان تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم استان به خصوص در حوزه تولید گوشت قرمز استفاده می‌کنیم.

دامپروری در قم سابقه‌ای بسیار طولانی دارد و دامپروران به خوبی می‌دانند که چگونه دام خود را با توجه به شرایط خاص آب‌وهوایی این استان پرورش و محصولات غذایی مورد نیاز مردم را از این طریق تولید کنند.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم در ارتباط با حوزه تولیدات دامی به دنبال استفاده از جدیدترین فناوری‌های موجود در صنعت دامپروری به منظور بالابردن سطح کمی و کیفی محصولات این حوزه و تامین امنیت غذایی مردم استان است.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.