به گزارش ایرنا از خبرگزاری سما فلسطین، «فیلیپ لازارینی»، در پستی در رسانه اجتماعی «ایکس» نوشت: در روزی که دادههای جدیدی درباره قحطی در غزه منتشر می شود مقام های اسرائیلی جلوی ورود من به نوار غزه را میگیرند.
پیش تر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده بود که آخرین گزارش در مورد ناامنی غذایی در غزه یک کیفرخواست وحشتناک از شرایط واقعی مردم غیرنظامی این منطقه است.
دبیرکل سازمان ملل گفته بود: بیش از نیمی از فلسطینیان غزه یعنی ۱.۱ میلیون نفر، ذخایر غذایی خود را به طور کامل تمام کرده اند و با گرسنگی فاجعه باری مواجه هستند. فلسطینیان در غزه سطوح وحشتناکی از گرسنگی و رنج را تحمل میکنند.
به گزارش ایرنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۲۸ درصد کودکان زیر ۲ سال در خان یونس و مناطق مرکزی نوار غزه از سوء تغذیه شدید رنج میبرند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رادیو الاقصی، آنروا در بیانیه ای اضافه کرد: بیش از ۱۰ درصد کودکان زیر ۲ سال در خان یونس و مناطق مرکزی نوار غزه از کاهش وزن و لاغری شدید رنج می برند.
براساس این بیانیه، رژیم اسرائیل تاکنون فقط اجازه ورود ۲۵ درصد از کمک های مورد توافق را به شمال نوار غزه داده است. پیشتر الیسا فریرا کمیسر اتحادیه اروپای در امور انسجام و اصلاحات، خواستار فشار بر رژیم صهیونیستی برای افزایش ورود کمکهای بشردوستانه به غزه شده بود.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.