حمیدرضا حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان در استقبال از بهار با فعالیت ۱۶ تیم ثابت و سیار از ۱۹ اسفند آغاز شد و تا بیست و سوم فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: امسال ۲۴ نفر شامل دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی در قالب ۱۶ تیم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی همکاری دارند.
وی ادامه داد: ۱۶ تیم در قالب تیم سیار و ثابت از هشت صبح تا ساعت ۲۰ در ۲ شفیت از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان طی زمانهای مختلف بازدید میکنند تا فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.
وی بیان کرد: یکهزار و ۲۰۰ مرکز عرضه فرآوردههای خام در استان سمنان وجود دارد که کارشناسان دامپزشکی در قالب گشت از این مراکز بازدید و نظارت خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اهتمام و جدیت در بازدید و نظارت بر مراکز فروشگاهی، رستورانهای داخل شهر و بین راهی، اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ برای بررسی و پیگیری گزارش کنند.
با توجه به قرارداشتن استان سمنان در مسیر زائران حرم رضوی میزبان عبور و اقامت میلیونی هموطنان به ویژه در ایام نوروز و تعطیلات است و نظارت بر رستورانها و مراکز عرضه مواد پروتئینی و عرضه فرآوردههای دام و طیور از اهمیت ویژهای به منظور حفظ سلامت شهروندان دارد