به گزارش ایرنا؛ عبدالوحید محمدی روز سه شنبه از این موضوع به عنوان اتفاق ویژه یاد کرد که به معنی ورود سرمایه های جدید برای رونق تولید و اشتغالزایی در استان کرمانشاه است.
به گفته وی حمایت مستمر استاندار کرمانشاه و پیگیری مدیر تالار بورس استان، پذیرش شرکت تعاونی فرآورده های لبنی بهار دالاهو (لبنیات مانیزان) را به عنوان اولین شرکت تعاونی استان در تابلو اصلی بازار دوم بورس اوراق بهادر تهران قطعی کرد.
وی با تبریک این دستاورد ثروت آفرین به مردم استان کرمانشاه و مدیران این کارخانه خصوصی، عنوان کرد: این شرکت پس از انجام شروط پذیرش در بازار بورس درج و به عموم سهامداران عرضه خواهد شد.
وی اظهار کرد: به دنبال پیگیری و تلاش مدیران استان کرمانشاه و جلساتی که به صورت مستمر با مدیران بورس تهران برگزار شد، در مهر ماه امسال نیز شرکت سوخت سبز زاگرس (بیواتانول کرمانشاه) به عنوان اولین «شرکت - پروژه» وارد بازار سرمایهگذاری حرفهای بورس شد و تنها طی ۲ روز بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه جذب کرد.
بیواتانول کرمانشاه هم اکنون در حال طی مراحل نهایی جذب حدود ۲۰۰ نفر نیرو و راه اندازی اولیه کارخانه برای خروج از رکورد چندینساله است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: ۲۱ بهمن ماه امسال نیز پس از ۱۳ سال ناکامی در ورود شرکتهای اقتصادی استان کرمانشاه به بورس، «ذوب آهن بیستون» در بورس تهران درج شد.
آخرین شرکت اقتصادی استان که موفق به ورود به بازار سرمایه شده بود، شرکت پتروشیمی کرمانشاه بود که حدود ۱۳ سال پیش بورسی شد اما پس از آن دیگر استان کرمانشاه توفیقی در این زمینه نداشت.
بازار سرمایه (بورس) برخلاف بودجه دولتی یک روش مطمئن، آسان و سریع برای تامین نیاز مالی شرکتهای اقتصادی است به طوری که مدیران شرکتها میتوانند با فروش بخشی از سهام شرکت در بورس، طرحهای توسعه و مشکلات شرکت را مرتفع کنند.
نکته مهم در این میان، آماده سازی مسیر ورود آسان شرکت های اقتصادی و کارخانجات به بورس است که نیازمند مذاکرات و طی روال اداری چندین ماهه و گاهی چندین ساله است که بستگی به توان و پیگیری مدیران استانی دارد؛ اتفاقی که در استان کرمانشاه بویژه در یک سال اخیر با سرعت خوبی پیش رفته و هزاران میلیارد تومان سرمایه را به استان آورده است.