به گزارش خبرنگارایرنا، در آستانه شروع سال جدید وآخرین روز سال، امید احمدی فرماندار رباط کریم با حضور در بازار و مناطق مختلف این شهرستان، از روند فعالیت واحدهای صنفی بازدید واظهار داشت :ستاد تنظیم بازار جهت نظارت بر بازار کالاهای اساسی با چندین جلسه در ماه اسفند با حضور اصناف شهرستان ، ادارات جهاد کشاورزی و صنعت معدن به منظور تنظیم و کنترل بهینه بازار در ماه مبارک رمضان و عید تشکیل شد تا با برنامهریزی و سیاستگذاریهای دقیق ، مایحتاج تامین وقیمت ها در بازار کنترل شود.
وی با تاکید بر لزوم تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم بیان داشت: با برپایی نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا در شهر رباطکریم و پرند این روند تا به امروز ادامه داشت و عرضه اقلام زیر قیمت بازار، به دست مصرف کننده می رسید.
احمدی با اشاره به تامین نیازمندی های شهرستان اظهار داشت: از آنجایی که رباط کریم در بین چندین راه اصلی قرار دارد و مسافران در ایام نوروز ، از شهرستان عبور و مرور می کنند لذا لازم دیدیم علاوه بر تامین کالاهای اساسی شهرستان مایحتاج مسافران نوروزی هم تامین و برنامه ریزی شود.
فرماندار رباطکریم با ارائه گزارشی از وضعیت بازار شهرستان و تامین مرغ و گوشت قرمز شکر ،برنج ومیوه تنظیم بازاری برتداوم بازرسی و نظارت در حوزه بازار و تشکیل گشت های مشترک هر روزه تا پایان ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: توزیع میوه شب عید از ۱۲/۲۶ شروع و تا آخر عید ادامه دارد .
وی میزان میوه اختصاصی به شهرستان را ۴۴تن عنوان کرد و گفت: ۲۲تن سیب درجه یک به قیمت مصوب ۳۱هزار تومان و ۲۲تن هم پرتقال به قیمت ۱۸۵۰۰تومان در سه نقطه از شهرستان توزیع میشود.
فرماندار رباطکریم ادامه داد: تابه امروز ۱۷تن سیب و پرتفال در شهرستان توزیع شده است و این روند ادامه دارد وهیچ گونه محدودیتی هم غیر از سهمیه اختصاص داده شده ندارد واگر بازار درخواست نماید مازاد سهمیه هم جذب خواهد شد.
احمدی با اشاره به توزیع گوشت قرمز و مرغ در شهرستان رباطکریم ادامه داد:روزانه یک تن گوشت قرمز و ۱۰ تن مرغ منجمد که یک سوم نیاز بازار است به قیمت مصوب ۲۹۰هزار گوشت و ۶۵۷۰۰ تومان هم مرغ در مراکز تعیین شده در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
وی افزود:علاوه بر مرغ یخ زده مرغ گرم نیاز بازار شهرستان هرروز توزیع میشود تا کمبود و افزایش قیمت در بازار احساس نشود.
فرماندار رباطکریم در ادامه با بیان اینکه نظارت کامل به تهیه و توزیع کالاهای اساسی در بازار، کیفیت خدمات را بالا میبرد، تاکید واظهارداشت : در بحث بهداشت اولیه رستورانها و اغذیه فروشیها ی بین راهی با رعایت حال مسافران در ایام ماه مبارک رمضان بازدیدها تشدید وبر روند قیمت ها نظارت می شود.