شهرکرد - ایرنا - رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر ترافیک در سه مسیر شهرکرد – شلمزار، بروجن – لردگان و لردگان به یاسوج و خوزستان نیمه‌سنگین و روبه افزایش گزارش شده است.

سرهنگ غلامعلی نوربخش روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با وجود افزایش ترددها در زمان حاضر هیچ انسداد راه گزارش نشده و ترافیک در سایر محورهای ورودی و خروجی استان عادی و روان گزارش شده است.

وی در خصوص حوادث جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲ فروردین ۱۴۰۳ اظهار داشت: با توجه به کاهش سه درصدی آمار ترددها براساس آمار اعلام شده از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان؛ شمار تصادف‌های فوتی در این مدت نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای طرح نوروزی پلیس راه تاکنون تنها یک فقره تصادف فوتی در شهرستان اردل چهارمحال و بختیاری در اثر واژگونی سواری پژو و جان باختن یک نفر به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه به ثبت رسیده است.

نوربخش در خصوص تصادف‌های جرحی و خسارتی افزود: با این وجود آمارها بیانگر افزایش روند تصادف‌های جرحی و خسارتی در این استان است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه بیشتر جاده‌های چهارمحال و بختیاری ۲ طرفه، کوهستانی و پرپیچ و خم است تخطی از سرعت مطمئنه و خواب آلودگی خطر تصادف‌ رخ به رخ و انحراف از جاده را به دنبال دارد.

نوربخش ادامه داد: سفرهای دسته جمعی ایام نوروز نیز موجب شده تعداد مجروحان افزایش یابد.

وی تاکید کرد: مسافران و رانندگان در روزهای باقیمانده از تعطیلات نوروزی ملزم به رعایت سرعت مطمئنه در هنگام رانندگی، رانندگی نکردن در زمان خستگی و خواب آلودگی، بستن کمربند ایمنی و خودداری از استفاده موبایل در هنگام رانندگی هستند.

به گزارش ایرنا، در استان سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه برون شهری اصلی، فرعی و روستایی وجود دارد که از این میزان ۳۰۸ کیلومتر بزرگراه و چهارخطه ، ۷۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی است.

در سالجاری خودروهای سواری ۶۵ درصد تصادف‌های در استان هستند و بیشتر تصادف‌ها در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه، ۷۵۸ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۱ کیلومتر راه روستایی است که جاده ترانزیت شهرکرد به خوزستان (بروجن به لردگان) به‌ عنوان یکی از محورهای شریانی و ترانزیت کشور در مسیر ارتباطی استان‌های فلات مرکزی ایران به بنادر جنوب‌غرب و جنوب کشور است که روزانه بیش از ۳۸ هزار تردد در این محور انجام می‌شود.