تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ناشنوایان گفت: شعار ما این است که هیچ ناشنوایی در خانه نماند؛ اگر شخصی خودش درآمد دارد، در کنار شنواها به ورزش مشغول شود و اگر توانایی ندارد، ما شرایط آن را مهیا کنیم تا هیچ ناشنوایی در انزوا باقی نماند.

مصطفی نکولعل آزاد در گفت‌وگو با ایرنا، در خصوص پیروزی در انتخابات فدراسیون ناشنوایان اظهار داشت: مسئولیت در فدراسیون ناشنوایان از سر وظیفه‌ است و واقعا سودی برای اشخاص وجود ندارد. حقوقم به عنوان رئیس فدراسیون از وزارت ورزش می‌رسد و با کسب این ریاست جدید، حقوقم با گذشته تفاوتی نمی‌کند مگر اینکه شخصی از راه خلاف بخواهد کسب درآمد داشته باشد. این یعنی همه افرادی که برای این قشر از جامعه زحمت می‌کشند واقعا دلسوز هستند و باید راه خاصی را پیش بگیرند.

وی ادامه داد: ۲۹ سال است که در ورزش کار می‌کنم و در همه این سال‌ها ریاست اداره‌های مختلف به عهده من بوده است و به نظرم نتایج بی‌نظیری را کسب کردم. برای ریاست فدراسیون ناشنوایان نیز لابی نکردم و مثل بقیه افراد رای جمع کردم و به رقابت پرداختم. به نظرم کسی که بخواهد کار کند، امکان آن وجود دارد و من هم فکر می‌کنم با رزومه‌ و تجربه امروز، در این مسئولیت نیز می‌توانم مثل گذشته نتایج خوبی به دست بیاورم. ایده‌های بزرگی در سر دارم و می‌خواهم ورزش ناشنوایان را بهتر از قبل کنم.

رئیس فدراسیون ناشنوایان با اشاره به برخی برنامه‌های خود عنوان کرد: شعار ما این است که هیچ ناشنوایی در خانه نماند؛ اگر شخصی خودش درآمد دارد، در کنار شنواها به ورزش مشغول شود و اگر توانایی ندارد، ما شرایط آن را مهیا کنیم تا هیچ ناشنوایی در انزوا باقی نماند و روند خوبی در بخش همگانی داشته باشیم. ورزشکاران نخبه‌ای که بین این‌ها باشند را نیز انتخاب می‌کنیم تا روی آنها کار و قهرمانان خوبی را از بین‌شان بسازیم تا در سطح جهان و المپیک بتوانند مدال بیاورند. البته بودجه وزارت ورزش جوابگوی مخارج فدراسیون ناشنوایان نیست که چندین رشته زیر نظر آن است. فدراسیون‌های تک رشته‌ای نیز در حال حاضر نمی‌توانند از بخش دولتی هزینه‌های خودشان را به طور کامل تامین کنند چه برسد به فدراسیون‌های دیگر.

وی افزود: فکر می‌کنم وزارت ورزش به دنبال آن است که فدراسیون‌ها را بیشتر به سوی بخش خصوصی ببرد. ما برنامه داریم در بازسازی مجموعه و حمایت از تیم‌های ورزشی اسپانسرهای خوبی را بیاوریم تا موفق باشیم.

آزاد در خصوص حل برخی مشکلات جامعه ناشنوایان گفت: احساس می‌کنم ناشنوایان در بحث شغل‌یابی مشکل دارند و نمی‌توانند به درستی زندگی خودشان را اداره کنند. شرکت‌های زیادی است که می‌توانند برای ناشنوایان کار مهیا کنند و نیازمند قوانین دولتی هم نیست. باید استان‌ها را بررسی کنیم تا زمین‌هایی را هم برای مسکن و هم برای استفاده ورزشی و باشگاهی ناشنوایان استفاده کنیم. در بخش آموزش توانمندسازی ناشنوایان فقط مادی نیست و باید به این مسئله برسیم که ناشنوایان انسان‌های کامل هستند و فقط لازم است که خودشان را باور کنند.

وی تاکید کرد: هرچقدر هزینه کنیم، سرمایه‌گذاری است زیرا فردا اگر برای همه این افراد مشکلات درمانی پیش بیاید، باید در وزارت بهداشت، چند برابر هزینه کنیم.

رئیس فدراسیون ناشنوایان در مورد میزبانی ایران از بازی‌های آسیایی ناشنوایان در سال جاری خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین مسابقاتی که داریم بازی‌های آسیایی مهر است که در تهران برگزار می‌شود ولی متاسفانه اهمیت کافی به آن داده نشده و سریعا باید برنامه‌های آن را مشخص کنیم.