تهران-ایرنا- قانون گذاران آمریکایی اعلام کرده اند که بودجه ۱.۲ تریلیون دلاری دولت آمریکا،"نباید برای کمک مالی یا پرداخت های دیگر" به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) استفاده شود.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی", قانونگذاران این طرح را به عنوان شرط جلوگیری از تعطیلی دولت آمریکا در نیمه شب جمعه منتشر کردند. در صورت عدم دستیابی به توافق برای ادامه تامین مالی دولت آمریکا تا جمعه شب، سه چهارم دولت با کمبود بودجه مواجه شده و تعطیل خواهد شد.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از این بودجه آنروا را به حال تعلیق درآورده بود. این درحالی است که آمریکا ادعا کرده فعالیت این آژانس در در غزه بسیار ارزشمند است.

فیلیپ لازارینی، رئیس آنروا اقدامات مربوط به تعلیق بودجه این آژانس را "مجازات جمعی اضافی" برای فلسطینیان دانسته است.

به گزارش ایرنا، کاخ سفید در پی اتهام زنی رژیم اسرائیل به ۱۲ کارمند آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا مبنی بر دست داشتن در حملات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و مشارکت در عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس، از سازمان ملل خواست تحقیقات شفاف و جامعی در این باره انجام دهد.

جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید پیشتر درباره اتهامات علیه ۱۲ کارمند آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) گفت: خواسته ما این است که تحقیقات در مورد آنروا کامل و شفاف باشد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.