«سیامک آسیایی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برنامههای طرح استقبال از بهار از سوی این سازمان از دی ماه سال گذشته آغاز شده بود و در آستانه عید نوروز با سرعت بیشتری اجرا شد و این روند همچنان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: در اجرای این طرح ضمن آمادهسازی فضاهای سبز شهری برای اجرای طرحهای گلکاری به وضعیت عمومی پارک ها، سرویسهای بهداشتی و نمازخانهها رسیدگی شده و گونه های مورد نیاز در واحدهای تولیدی گل و گیاه تولید شده است.
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز گفت: اجرای طرح استقبال از بهار و گلکاری در سطح میادین و پارک های شهر علاوه بر زیبایی بصری و ایجاد فضای شاداب در سطح شهر، در ایجاد سرسبزی محیط شهری نیز نقش بسزایی ایفا می کند.
آسیایی، ادامه داد: اجرای طرحهای گلکاری بهاری در سطح شهر و ایجاد دهها فرش گلهای زیبا و ترکیبی از گونههای بهاری، چیپس چوب(چوبهای کوچک رنگی) و شن رنگی در میادین، تفرجگاهها و بوستانهای شهر، موجب افزایش روحیه نشاط و شادابی و سلامت روحی و روانی شهروندان میشود.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از گل های کاشته شده در سطح شهر، در مراکز تولید گل و گیاه شهرداری تبریز تولید شده است، یادآور شد: با تجهیز مراکز تولیدی گل و گیاه مناطق دهگانه شهرداری تبریز تلاش می شود گونه های مورد نیاز حوزه فضای سبز در خود گلخانه های در اختیار شهرداری تولید شود.
به گزارش ایرنا، کلانشهر تبریز دارای ۲۸۵ پارک و بوستان محلی و ۲ هزار و ۸۵۰ هکتار فضای سبز است که ۳۰۰ هکتار از فضای سبز این شهر به چمن کاری اختصاص دارد.
سرانه کمی فضای سبز تبریز شامل تمامی فضاهای سبز در اختیار شهرداری حدود ۱۶ مترمربع است در حالی که بر اساس استاندارد باید ۲۵ مترمربع باشد.
سرانه کیفی فضای سبز تبریز شامل پارک ها نیز حدود ۴.۷ مترمربع است که در شرایط استاندارد این سرانه حدود ۱۵ مترمربع است.