سرهنگ سید غلامعلی نوربخش روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: با وجود کاهش تصادفهای فوتی اما تعداد تصادفهای جرحی و خسارتی با توجه به لغزندگی جادهها در اثر بارشهای روزهای گذشته در حال افزایش است.
وی اظهار داشت: براساس آمارهای موجود شمار تصادفهای جرحی معادل هفت درصد و شمار مجروحان نیز به ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش نشان میدهد.
رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: عمده تصادفها از ابتدای طرح نوروزی تاکنون از نوع واژگونی و خروج خودرو از جادهها بوده است.
نوربخش اضافه کرد: بیشترین ترافیک جادهای مربوط به مسیرهای بروجن - لردگان، لردگان - ایذه و یاسوج، شهرکرد - شلمزار، شهرکرد - فارسان، شهرکرد - بن و شهرکرد - سامان گزارش شده است.
رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با توجه به اینکه براساس پیشبینی اداره کل هواشناسی مبنی بر ورود یک سامانه بارشی به استان، محورهای ارتباطی تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار میگیرد و لغزندگی جاده دور از انتظار نیست.
وی بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه در جادهها و استراحت رانندگان در زمان خستگی و خوابآلودگی برای پیشگیری از هرگونه حادثه دلخراش تاکید کرد.
رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه روز شنبه زمان پایانی موج نخست سفرهای نوروزی است انتظار میرود مسافران بدون عجله مسیر بازگشت را بپیمایند.
نوربخش یادآور شد: همچنین با توجه به اینکه بیشتر جادههای استان دوطرفه، منتهی به پرتگاه، پرپیچ و خم و کوهستانی است و کوچکترین تخلف رانندگی میتواند حادثه دلخراشی را رقم بزند انتظار میرود مسافران زمان بازگشت خود را به به شب موکول نکنند.
وی به رانندگان هشدار داد: هرگونه رعایت نکردن سرعت مطمئنه، سبقت غیر مجاز و انحراف به چپ در حین رانندگی میتواند منجر به حادثه شود.
به گزارش ایرنا، در استان سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه برون شهری اصلی، فرعی و روستایی وجود دارد که از این میزان ۳۰۸ کیلومتر بزرگراه و چهارخطه ، ۷۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی است.
در سالجاری خودروهای سواری ۶۵ درصد تصادفهای در استان هستند و بیشتر تصادفها در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه، ۷۵۸ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۱ کیلومتر راه روستایی است که جاده ترانزیت شهرکرد به خوزستان (بروجن به لردگان) به عنوان یکی از محورهای شریانی و ترانزیت کشور در مسیر ارتباطی استانهای فلات مرکزی ایران به بنادر جنوبغرب و جنوب کشور است که روزانه بیش از ۳۸ هزار تردد در این محور انجام میشود.