زنجان - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد زنجان به اجرای طرح اطعام مهدوی در این استان اشاره کرد و گفت: ۶۵ آشپزخانه‌ در این طرح در سطح استان ایجاد شده است.

روح اله صالحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در طرح اطعام مهدوی با استفاده از ظرفیت آشپزخانه هایی که توسط کمیته امداد با محوریت مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و هیات‌های مذهبی مساجد ایجاد شده، از ابتدای ماه رمضان تاکنون، ۲۳ هزار پرس غذای گرم تهیه و بین خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان افزود: از ابتدای ماه رمضان امسال در قالب این طرح ۱۹ میز پذیرایی افطاری ساده دایر شده و در قالب آن ۴۰ هزار و ۷۱۰ افطاری ساده و هشت هزار و ۱۶۱ بسته غذایی بین مددجویان کمیته امداد توزیع شد.

صالحی گفت: بیش از هشت هزار بسته غذایی نیز بین مددجویان زنجانی توزیع شد.

وی با بیان اینکه طرح اطعام مهدوی به سه شکل اجرا می‌شود، گفت: توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق محروم، طبخ و توزیع غذای گرم میان جامعه هدف و توزیع افطاری ساده از محورهای فعالیت این طرح است که به همکاری خیران، نیکوکاران، موسسات خیریه، مراکز نیکوکاری و دستگاه های اجرایی انجام می شود.