به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، عبدالجبار ذاکری روز شنبه با اعلام این خبر افزود: تیمهای بهداشت محیط در این مدت ۲۰ هزار و ۴۵۰ بازرسی انجام دادند که ۱۳ هزار و ۴۱۵ مورد بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع غذای بوده که بیش از ۲۰ هزار و ۶۴۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
وی بیان کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون تعداد بازرسی بین راهی ۷۹۵ مورد، بازرسی از اماکن عمومی پنج هزار و ۴۳۷ مورد، تعداد اخطار کتبی صادره ۳ هزار و ۱۹۵ مورد، معرفی به مراجع قضایی ۱۵۸ مورد و پلمب مراکز متخلف ۸۲ مورد بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به ۳۱۳ مورد رسیدگی به شکایات مردمی در این مدت، از همشهریان و مسافران نوروزی خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با سامانه بهداشت به شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.