به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فرهاد غلامی روز یکشنبه با اشاره به تشکیل قرارگاه سلامت نوروزی در مازندران ادامه داد: این مراکز شامل ۲۶ مرکز دندانپزشکی، ۲۷ مرکز دیالیز، ۴۰ بیمارستان شامل ۲۶ بیمارستان دولتی، ۱۴ بیمارستان خصوصی، ۸۶ داروخانه شبانه روزی، ۲۷ مرکز شبانه روزی بهداشتی و ۳۱ مرکز بیتوته است که در تعطیلات نوروزی در مازندران فعال هستند.
وی امکانات و زیرساخت های بهداشتی خدمات رسان در مازندران را تنها معطوف به همین تعداد مرکز ندانست و ادامه داد: ۱۷۶ دستگاه آمبولانس در ۱۱۵ پایگاه اورژانس برای ارائه خدمات اورژانس در سطح استان آماده باش هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با بیان اینکه پارسال ۱۰۰ پایگاه آماده باش بود که امسال ۱۵ پایگاه به صورت سیار و ثابت به آنها اضافه شده است، اعلام کرد : ۴۰ کمپ سلامت با مشارکت هلال احمر و بخش های دیگر و همچنین ۱۰ دستگاه موتورلانس و ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز آماده باش هستند.
وی گفت: یک هزار و ۳۱ از کارکنان این مجموعه سازماندهی شده نیز برای خدمت به مسافران نوروزی و هموطنان در آماده باش قرار دارند.
پیش بینی ها در خصوص حضور میلیونی مسافران در نوروز ۱۴۰۳ در مازندران محقق شده است و بنا به داده های آماری ستاد اجرایی خدمات سفر از ۲۳ اسفند تا سوم فروردین ماه پنج میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۲۲ مسافر نوروزی در استان اقامت کردند و از این میزان یک میلیون و ۸۳۳ هزار و ۳۳۰ نفر در مراکز رسمی پذیرش شدند.