احمدرضا اجتهادی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا،افزود: در سالی که گذشت ۲۷ پروژه آموزشی در استان قم به بهرهبرداری رسید که خیرین نقش بسیار مهمی در به سرانجام رسیدن آنها داشتند.
وی اظهار کرد: طی سال گذشته شاهد رشد ۷۰ درصدی در احداث و تحویل کلاسهای درس در استان قم نسبت به سال ۱۴۰۱ بودیم.
پیشبینی احداث ۲۰۰ کلاس درس جدید در قم
اجتهادی با اشاره به برنامه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم در سالجاری، خاطرنشان کرد: امسال تلاش میشود تا ۲۰۰ کلاس درس جدید نیز احداث و در اختیار آموزشوپرورش قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به برخی دستاوردهای این اداره کل در سال ۱۴۰۲ مانند اخذ مجوز ساخت فضای تجاری باهدف خودکفایی مدارس، از پیگیری مردمیسازی جهاد مدرسهسازی استان در سال ۱۴۰۳ با برنامههایی نظیر سرمایهگذاری جهت احداث نیروگاههای برق خورشیدی خبر داد.
۳۰۵ هزار دانشآموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یکهزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.
۵۶ درصد دانشآموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفهای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیشدبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل میباشند.
۹۵ درصد دانشآموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل میکنند. ۵۰.۴ درصد دانشآموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.