فاطمه ترکمان اسدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طرح بهداشت سلامت نوروزی و ماه رمضان از نیمه اسفند سال گذشته با بهره گیری از ۱۵ تیم آغاز شده است.
وی همچنین گفت: در این طرح بیش از ۲۲ هزار مرکز تهیه مواد غذایی، ۱۰ هزار و ۲۰۰ اماکن عمومی، ۱۰۸ اماکن بین راهی، ۱۶۸ مرکز اقامتی، یازده پایانه، ۴۲۳ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۴۰ محل فروش آش و حلیم، یک هزار و ۷۷۴ مسجد و اماکن متبرکه، ۳۵ مرکز عرضه قلیان، سامانه های آبرسانی چندین مرکز دیگر زیر پوشش قرار گرفتند.
رییس مرکز بهداشت استان همدان اضافه کرد: تیم نظارت و بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا روز گذشته ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت بازرسی از مراکز اقامتی، مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی، اماکن، پایانه ها مسافربریف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، شیرینی فروشی ها مراکز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی های سنتی، مراکز آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه و دیگر بخش ها انجام دادند.
ترکمان اسدی افزود: متصدیان ۲۰ مرکز اقامتی اخطار دریافت کرده و ۲ مرکز به مرجع قضایی معرفی شدند، همچنین به دنبال ۳۱۳ مورد بازدید مراکز و اماکن بین راهی ۵۸ واحد اخطار، ۹ واحد معرفی به مرجع قضایی و چهار واحد پلمب شدند.
وی ادامه داد: ۴۸ نوبت بازرسی ازپایانه مسافربری صورت گرت که برای هفت واحد اخطار کتبی صادر و یک واحد به مرجع قضایی معرفی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: به دنبال بازرسی از ۱۵ هزار و ۲۴۵ واحد تهیه، توزیع، فروش و عرضه مواد غذایی این استان ۷۵ واحد پلمپ و ۲۱۵ واحد به مرجع قضایی معرفی شدند.
ترکمان اسدی، ۱۸۱ موردذ برخورد با دست فروشان، پلمپ ۱۴ اماکن عمومی، بازرسی یک هزار و ۱۸ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۱۷۴ مرکز عرضه آش، ۴۲۰ مرکز تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا، بامیه و شیرینی های سنتی، بازرسی از یک هزار و ۲۸۳ مسجد را از دیگر اقدام ها برشمرد.
وی با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، افزود: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند که تاکنون ۹۵ نفر با این سامانه تماش برقرار کردند.