به گزارش ایرنا جمشید واشانی روز دوشنبه در این باره گفت: در راستای اجرای این طرح که از ۱۵ اسفند آغاز شده تاکنون 2 هزار و ۸۹۲ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده که طی آن بیش از ۳۲۶ اخطار بهداشتی صادر ، ۱۶ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و دو واحد تهیه و توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در شهرستان پلمپ شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد افزود: برنامه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با اولویت نظارت بر مراکز حساس و اماکن پرتردد، با حضور فعال ۱۵ بازرس بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از مواد غذایی ، سطوح و آب در ساعات اداری، و تیم های کشیک در روزهای غیر اداری و تعطیل درحال اجرا می باشد .
وی هدف از اجرای این طرح را نطارت بر روند اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و ارتقای وضعیت بهداشت محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی دارای مجوز و همچنین اماکن عمومی ذکر کرد و افزود: در راستای کنترل سلامت مواد غذایی عرضه شده، 3 هزار و ۵۴۸ مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل انجام شده و مقدار یکهزار و ۳۲۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم گردید.
به گفته واشانی در راستای کنترل بهداشت آب آشامیدنی نیز تعداد ۷۷ مورد نمونه برداری میکروبی و ۹۴۱ مورد کلرسنجی و کدورت سنجی انجام شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد تصریح کرد: در کنار این بازرسی ها ، ۴۷ مورد گشت مشترک با سایر ارگان ها از جمله فرمانداری، اداره صمت، اتاق اصناف و اداره دامپزشکی در مدت اجرای این طرح در سطح شهرستان به انجام رسید.
شهرستان ملارد در غرب استان تهران قرار دارد.