به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری «قنا» قطر، این وزارتخانه در بیانیهای ابراز امیدواری کرد که این قطعنامه به آتشبس دائمی در غزه منجر شود.
در این بیانیه آمده است: ما بر ضرورت اجرای این قطعنامه و تسهیل ورود کمکهای بشردوستانه به غزه و مشارکت مثبت و سازنده در مذاکرات جاری تاکید میکنیم.
کشور کویت نیز خواستار اجرای قطعنامه شورای امنیت برای آتشبس در غزه شد و بر ضرورت ملزم کردن رژیم صهیونیستی به آن تاکید کرد.
تصویب این قطعنامه واکنش شدید اللحن برخی مقامهای رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.
در همین راستا، بنی گانتس وزیر اسبق جنگ و عضو کابینه جنگ فعلی رژیم صهیونیستی گفت: قطعنامه شورای امنیت برای ما فاقد هرگونه اهمیت است.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، گانتس افزود: همیشه کاری را انجام میدهیم که در راستای امنیت ما باشد.
ساعاتی پیش نیز نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به استفاده نکردن آمریکا از حق وتو علیه قطعنامه شورای امنیت برای آتشبس فوری در نوار غزه، این اقدام را نشانه «بحران عمیق» در روابط تلآویو و واشنگتن ارزیابی کرد.
«ایهود باراک» اظهار داشت: قطعنامه شورای امنیت منعکس کننده یک بحران عمیق در روابط ما با آمریکا است.
وی گفت: تنها برگزاری انتخابات فوری میتواند اسرائیل را از بحرانی بسیار عمیق تر نجات دهد.
«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: قطعنامه شورای امنیت ثابت میکند که سازمان ملل و دبیرکل آن یهودی ستیز هستند و حماس را تشویق میکنند.
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد: توقف جنگ در غزه امنیت اسرائیل را به خطر میاندازد و ممکن است ما را به جنگ در شمال (جبهه لبنان) نزدیک کند.
گالانت افزود: به کاخ سفید خواهم گفت که در همه جا از جمله مکانهایی که تا بدین لحظه وارد آن نشدهایم، علیه حماس عمل خواهیم کرد.
وی مدعی شد: هیچ حق اخلاقی برای توقف جنگ در غزه تا زمانی که گروگانها (اسرای صهیونیست در نوار غزه) را برگردانیم وجود ندارد.
این اظهارات پس از آن بیان شد که قطعنامه آتشبس فوری در غزه، سرانجام پس از چند ماه جنگ در غزه در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد.
ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو دائم این شورا، رای ممتنع داد و به این ترتیب قطعنامه برقراری آتش بس در غزه به تصویب رسید.
۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه ارائه شده توسط اعضای غیردائم این شورا برای برقراری آتش بس فوری در غزه رای مثبت دادند و از آن حمایت کردند.
قطعنامه تصویب شده بر ضرورت برقراری آتشبس فوری طی ماه مبارک رمضان، احترام طرفین به آن و منتهی شدن این آتشبس به آتشبس پایدار تاکید دارد.
قطعنامه شورای امنیت همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا و تضمین دسترسی به کمکهای بشردوستانه است.
این قطعنامه همچنین از هر دو طرف میخواهد بر اساس قوانین بینالمللی به تعهدات خود در قبال اسرا عمل کنند.