به گزارش ایرنا ، حسین برزگر روز سهشنبه اعلام کرد: اجرای این میزان سامانه آبیاری تحت فشار با کمک اعتبارات دولتی، سرمایهگذاری بخش خصوصی و همچنین اعتبارات سفر رییسجمهور در بخش طرحهای آب وخاک و اجرای سامانههای نوین آبیاری انجام شده است.
وی اظهار داشت: اعتبارات سفر رییسجمهور زمینهساز جهش بزرگی در اجرای طرحهای کشاورزی و همچنین مشارکت بهرهبرداران نیز در روند پیشبرد طرحها بسیار مهم است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای سامانههای نوین آبیاری یکی از روشهای اصولی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان، بهرهوری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی میشود.
وی با تاکید بر اجرای سامانههای نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر افزود: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقای سامانههای نوین آبیاری توسعه فناوریهای نوین در این بخش به شمار میرود و در این ارتباط این استان یکی از استانهای پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در کشور است.
برزگر به مدل سرمایهگذاری مشارکتی که در سال گذشته موجب جذب سرمایهگذار در بعضی از طرحها و به عنوان مدل در کشور معرفی شد گفت: استان چهارمحال و بختیاری در این خصوص به عنوان استان برتر از سوی معاونت آب و خاک معرفی شد.
وی تاکید کرد: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش استفاده از سرمایهگذار بخش خصوصی کمک شایانی به اجرای این طرحها میکند.
برزگر با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع به سامانههای نوین آبیاری از استانهای پیشرو و برتر کشور است گفت: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تاکنون به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده اند.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزایش بهره وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس را از مزایای اجرای سامانههای نوین آبیاری در استان عنوان کرد.
وی اضافه کرد: اجرای سامانههای نوین آبیاری از اولویتهای اساسی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع به سامانههای نوین آبیاری، رتبه دوم کشوری را دارا است.