سارا عبادی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شهرهای ساحلی خرمشهر، بندر ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) با هشت مکان مجاز جهت گشت دریایی در حال حاضر توسط اداره کل بنادرو دریانوردی، شهرداران، فرمانداران و نظارت اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کار خدمت رسانی به مسافران را انجام میدهند.
وی افزود: در این ایام پنج شناور ناجی در خرمشهرو ۲ مورد نیز دربندر ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) در نقاط پر خطر استان خوزستان استقرار یافتند تا کار امدادرسانی را در صورت نیاز انجام دهند.
عبادی ادامه داد: در طرح نوروزی گردشگری دریایی امسال یک هزار و ۲۰۰ جلیقه در ۶ مکان مجاز گردشگری خرمشهر و ۵۰۰ جلیقه نیز در بنادر امام خمینی (ره) و ماهشهر توزیع شده تا ایمنی لازم برای ترددهای نوروزی فراهم شود.
دبیر کمیته گردشگری دریایی خوزستان گفت: با حضور مستمر و نظارت اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان، فرمانداران و شهرداران شهرهای ساحلی بندر خرمشهر، بندر امام خمینی (ره) و بندرماهشهر در محلهای ارائه خدمات گشت دریایی هموطنان تعطیلات خوبی را بدون هیچ حادثه در خوزستان تجریه کردند.
وی افزود: مسافران و گردشگران در سفرهای نوروزی خود به خوزستان میتوانند در صورت بروز هرگونه سانحه دریایی، با شماره چهار رقمی ۱۵۵۰ شماره تماس بگیرند تا از خدمات به موقع امدادی بهرهمند شوند.
به گزارش ایرنا استان خوزستان دارای یکهزار و ۱۸۶ کیلومتر طول ساحلی است که از اروندرود در بندر چوئبده آبادان تا منتهیالیه شهرستان هندیجان ادامه دارد، همچنین دارای ۳۰۰ کیلومتر مرز دریایی با ۷۴۶ کیلومتر آبراههای قابل کشتیرانی و ۳۴ کیلومتر اسکله تجاری و صیادی است.
بنادر استان شامل بندرامام خمینی(ره)، بندر شادگان، بندر آبادان، بندر چوئبده، بندر خرمشهر، بندر اروند کنار و بندر سجافی است که بندر امام خمینی (ره) با ظرفیت اسمی ۶۰ میلیون تن از بیشترین ظرفیت تجاری و حمل و نقلی برخوردار است.
گردشگری دریایی، یکی از جاذبههای سواحل و بنادر است. این جاذبه گردشگری علاوه بر درآمدزایی بالا، در توسعه توریسم نیز نقش بهسزایی دارد.