به گزارش ایرنا از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، در این بیانیه که به صورت نامه برای افراد یادشده ارسال شده است، روانشناسان از بیتوجهی سازمانهای جهانی نسبت به سلامت روان زنان و کودکان غزه ابراز نگرانی و بر لزوم اخراج اسرائیل از کمیسیون مقام زن تاکید کردند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: امروز سوال مهم روانشناسان دنیا این است که آیا کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد تنها برای کشورهای معدودی است و ملت غزه و زنان و کودکان آن در این سازمان جایگاهی ندارند؟ آیا اعضای کمیسیون مقام زن تاکنون در مورد سلامت روان زنان و کودکانی که روز خود را با صدای بمب و آتش و گلوله شروع میکنند، فکر کردهاند؟
چگونه است که این رژیم با همه این تجاوزهای هولناک، هنوز در این کمیسیون عضویت دارد و با دستان آغشته به خون بیش از ۲۵ هزار زن و کودک بیگناه از حقوق زنان و کودکان سخن میگوید؟ ادعای حقوق زنان دارد، در حالیکه حدود ۷۰ درصد کشته شدگان جنگ در غزه زنان و کودکان بیگناه هستند! آیا چشم ها و گوش های سازمان ملل که سازمانی بین المللی است، بر این جنایت هولناک بسته شده است؟
در این بیانیه تاکید شده است: این جنایات، عملکرد خارج از چارچوبهای انسانی رژیم صهیونیستی و اشغالگر، کذب بودن رویاهای اروپایی و آمریکایی برای نظم نوین جهانی و آرمان های آنان را نیز معلوم کرده است و نشان میدهد، آرمانهای توسعه پایدار و تلاشهای صندوق های وابسته به سازمان ملل متحد، صرفا برای مدیریت کردن کشورهای ضعیف تر نوشته می شود. ۶ سال دیگر که در ارزیابی دستیابی به اهداف توسعه پایدار (۲۰۳۰)، به عدم تحقق آن رسیدید و نتایج نشان داد که کشورها در اجرای آن با شما همکاری نکرده و نمی کنند، خاطرات این رسوایی های بزرگ را به خاطر بیاورید و دلیل عدم اعتماد کشورها به سازمان ملل و صندوق های وابسته به آن را به درستی تشخیص دهید.
این بیانیه میافزاید: روانشناسان با هشدار نسبت به وضعیت سلامت روان مردم و خصوصا زنان و کودکان غزه، شما را نسبت به اعتبار سازمان ملل و خطر عدم مقبولیت جهانی این سازمان بیم داده و سریع و قوی خواهان اخراج هرچه سریع تر این رژیم منحوس و جعلی از همه صندوق های وابسته به سازمان ملل متحد و در کمترین واکنش اخراج آن از کمسیون مقام زن و نیز پیمان نامه حقوق کودکان هستیم.
روانشناسان مختلفی از کشورهای ایران، هند، پاکستان، کانادا، بلژیک، افغانستان، عراق، کویت، بحرین، سوریه، مالزی، اندوزی و سوئد این بیانیه را امضا کردهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهربرابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذر ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتشبس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را مسدود و بمباران کرد.
شمار کلی شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر گذشته تا چهارم فروردین امسال به ۳۲ هزار و ۱۴۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۴ هزار و ۴۱۲ نفر افزایش یافت.