گرگان- ایرنا- معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت گلستان گفت: همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان (۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۲) تاکنون ۱۵ هزار و ۳۵۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این استان معدوم شد.

موسی‌الرضا شبیهی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این مدت ۲۵ هزار و ۴۹۰ بازرسی از اماکن توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان انجام شد.

رییس مرکز بهداشت گلستان‌ گفت: از مجموع بازرسی‌های انجام شده، ۷۸۸ مورد واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۶۹ واحد صنفی نیز پلمب شدند.

شبیهی افزود: برنامه بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با هدف و ارتقای سطح سلامت جامعه، ایمنی مواد غذایی و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل‌ بیماری‌های واگیر و غیر واگیر انجام می‌گردد.