حسن قدیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این صندوق در گلستان ۸۵ هزار عضو دارد که چهار هزار و ۳۰۰ نفر خدمات مستمری ماهانه دریافت میکنند.
وی در خصوص هدفگذاری صندوق برای جذب جدید عضو در سال جاری نیز گفت: امسال جذب ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در استان برای عضویت در صندوق تعیین شده است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای بیمه رایگان مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری در راستای عمل به ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از دیگر برنامههای مهم این صندوق در استان بوده که کار پیش ثبت نام آن همزمان با سراسر کشور آغاز شده است.
قدیمی اجرای طرح بیمه تکمیلی مستمری بگیران صندوق را دیگر برنامه مهم این صندوق برای سال جدید در گلستان برشمرد.
به گفته وی امسال افراد بیمه شده میتوانند با انتخاب یکی از سطح درآمدی خود، هزینه بیمه را از سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال تا ۳۹ میلیون ریال به ۲ روش تک مرحلهای یا دو مرحله ۶ ماهه واریز کنند.
قدیمی ادامه داد: ویژگی شاخص عضویت در این صندوق، پرداخت ۷۰ درصد بیمه توسط دولت است که بیمه شده میتواند با انتخاب یکی از هشت سطح درآمدی، ۳۰ درصد از حق بیمه خود را طبق درآمد،ماهانه یا سالانه یا ۶ ماه یک بار واریز کند.
وی خاطرنشان کرد: مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر؛ دریافت مستمری از کارافتادگی، مستمری بازنشستگی، مستمری بازماندگان متوفی و انتقال سابقه بیمه است.
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از صندوقهای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتاع به شمار میرود که از سال ۱۳۸۴ تاسیس شده و جامعه هدف این صندوق نیز کشاورزان، روستاییان، عشایر در کنار برخی گروهها از جمله زنان خانهدار، کارگران فصلی، فعالان حوزه صنایع دستی، رانندگان حمل و نقل بین شهری و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در رده سنی بین ۱۸ تا ۵۰ سال هستند.
استان گلستان مطبق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۷ درصد آن در افزون بر هزار روستا و آبادی سکونت دارند.