به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری در نشست با معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: برخی آمار حکایت از آن دارد که سرانه مطالعه و فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین خانوادههای ایرانی بالا نیست و باید این فرهنگ از سنین کودکی نهادینه شود.
وی اظهار داشت: بیتوجهی و کمرنگ شدن حوزه مطالعه و تالیف کتاب کودک یکی از مهمترین دغدغههای مسوولان فرهنگی است که باید با ترویج کتابخوانی در خانوادهها، فرهنگ کتابخوانی را از سنین کودکی نهادینه کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهترین مکان برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است و باید ارتباط بین خانوادهها و کانون تقویت شود.
وی با اشاره به برنامههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروههای سنی مختلف و همچنین پیوند بین خانواده و کانون اظهار داشت: باید برای افزایش ارتباط بین کودکان و نوجوانان با مراکز فرهنگی کانون از تمام ظرفیتها و فناوری روز برای تهیه تولیدات و محصولات فرهنگی استفاده شود.
استاندار چهارمحال وبختیاری با اشاره به محرومیتهای تاریخی که در این استان وجود دارد، گفت: مردم استان با بصیرت و بیداری بدون توجه به این محرومیتها همیشه پای نظام و انقلاب هستند و باید برای پاسداشت از تلاش مردم همه مدیران و دولتمردان از تمام توان خود برای توسعه و آبادانی استان استفاده شود.
وی با اشاره به حضور پرشور مردم چهارمحال و بختیاری در آیین استقبال از رییسجمهور در دور دوم سفر هیات دولت به استان و حضور ۵۲ درصدی مردم در پای صندوقهای رای افزود: مردم با بصیرت استان به خصوص عشایر غیور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی درتاریخ ۱۹ بهمن ماه ساال ۵۷ نیز به تهران رفتندو با امام راحل بیعت کردند.
حیدری با اشاره به نقش تاریخی بزرگمردان و شیر زنانی از جمله علیمردان خان و سردار بیبیمریم گفت: قبل از انقلاب این افراد در مقابل رژیم شاهنشاهی و انگلیسی ایستادگی کردند و این امر باعث شده بود که رضاخان اجازه ندهد که رفاهیات وارد استان شود.
وی به ظرفیتهای خوب استان از جمله گردشگری، تالابها و چشمهسارها اشاره کرد و اضافه کرد: در دولت سیزدهم برای توسعه استان گامهای بزرگی برداشته شد و زیرساختهای توسعه استان فراهم شده است.
بیشتر بخوانید:
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.