دکتر حامد جز جلالیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت بازرسان بهداشت محیط و حرفهای نیشابور به صورت شبانه روزی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید کرده و درصورت مشاهده مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی، اقدام به جمعآوری و یا توقیف محصول میکنند.
وی ادامه داد: از شهروندان تقاضا میشود موادغذایی خود را از محل های معتبر خریداری و هنگام خرید به مشخصات بهداشتی کامل محصول دقت کنند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز گفت: اهمیت تعامل بین بازرسان بهداشت محیط و متصدیان مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و تاثیر آن بر روی اجرای قوانین و دستورات بهداشتی از سوی متصدی بر کسی پوشیده نیست.
ابوالفضل آهی ادامه داد: بدین منظور و در قالب طرح سلامت نوروزی تاکنون به هفت هزار و ۴۰۰ نفر آموزشهای لازم ارائه شده است.
وی تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط در هنگام مراجعه برای انجام بازدید، آموزشهای لازم مانند رفع نواقص بهداشتی محل و کنترل موادغذایی را به متصدی آموزش می دهند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: دستورالعملهای بهداشتی واحدهای صنفی زیر پوشش شامل بهداشت فردی، سلامت موادغذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان است.
طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از ۲۵ اسفندماه سال گذشته آغاز شد و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.