به گزارش روز جمعه ایرنا، عدنان ابوحسنه، مشاور رسانهای آژانس آنروا در گفتوگو با شبکه «الجزیره» با رد احتمال هرگونه ورود حقیقی کمکهای انساندوستانه به شمال غزه، تاکید کرد مواد غذایی و دارویی باید به طور گسترده وارد این باریکه شود در غیر این صورت قحطی رخ خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد که برخی کمکهای هوایی وجود دارد اما هیچ جایگزینی برای گذرگاههای زمینی بهمنظور کمکرسانی وجود ندارد و بازرسیهای پیچیده نیروهای اشغالگر مانع از ارسال کمکها میشود.
پیشتر فیلیپ لازارینی رئیس آنروا درباره اتمام منابع این نهاد حقوق بشری برای کمک به مردم غزه هشدار داده بود.
وی وضعیت مالی این سازمان را «بسیار نامطلوب» عنوان کرد و گفت: امیدوارم که کشورهای بیشتری کمک به آنروا را از سربگیرند.
این مقام سازمان ملل، تصمیم رژیم اشغالگر صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمکهای غذایی آنروا به شمال غزه را جلوگیری از زنده ماندن افرادی دانست که در خطر مرگ هستند.
لازارینی با بیان اینکه دسترسی مردم شمال غزه به کمکهای بشردوستانه بسیار ضروری است، مشارکت طرفهای ثالث برای رساندن کمکهای بشردوستانه به مردم این منطقه را خواستار شد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی، ۱۲ نفر از ۱۳ هزار عضو آنروا را به مشارکت در عملیات طوفان الاقصی متهم کرد؛ اتهامات بی اساسی که موجب قطع کمکهای آمریکا به این نهاد بشردوستانه شد.
البته کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، فنلاند و سوئد که پیشتر کمکهای خود را قطع کرده بودند، اکنون کمکهای خود به آنروا را از سرگرفتهاند.