به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، فضلالله رحمتی روز شنبه در خصوص میزان سرمایهگذاری صنعتی در استان افزود: صنایع بستهبندی فرآوردههای شیر، تولید انواع محصولات کاغذی و مقوایی، تولید انواع محصولات دارویی گیاهی، تولید بیلت فولاد ساده از مهمترین سرمایهگذاریهای شاخص این بازه زمانی است.
وی با اشاره به برنامهریزی برای پایش و تکمیل ۵۶۶ طرح صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال نیز حمایت از ساخت داخل و جذب سرمایههای سرگردان مردم به ویژه افراد دارای توان و ظرفیت کارهای اقتصادی و تولیدی به عنوان اولویت ویژه کاری است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: با تکیه بر تجارب گذشته و چشماندازهای پیشرو، ضمن حرکت در مسیر رشد و بالندگی، بهبود و همافزایی، برنامههای توسعهای در حوزههای تولید کیفی، توسعه ای، نوآوری و ارائه خدمات برتر به مردم را هم در حوزه صنعت و هم در حوزه تجارت و بازار را به صورت ویژه پیگیری خواهیم کرد.
وی یادآور شد: تلاش میشود مدلهای مشارکتی برای مردم طراحی شود که بتوانند هم در تولید سرمایهگذاری کنند و هم تولید را با شرایط بهتری در اختیار مردم قرار دهند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که تعدادی از محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای دیگر صادر میشود.
چهارمحال و بختیاری ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب دارد که هماکنون ۲۲ شهرک و ناحیه صنعتی استان آمادگی واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی مختلف وجود دارد.
در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
این استان برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.