حسن شه بخش روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ایجاد مزاحمت تلفنی اورژانس یک عمل خطرناک و غیرقانونی است که منجر به خطر افتادن جان افرادی میشود که به کمک نیاز دارند.
وی ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون هشت هزار و ۷۷۵ تماس با مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گرفته شده که یکهزار و ۵۰۰ مورد آن مزاحمت تلفنی بوده است.
معاون عملیاتی مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: اغلب این مزاحمتها توسط نوجوانان و جوانان صورت میگیرد و لازم است تا در مدارس و جامعه فرهنگ سازی مناسب تری صورت گیرد.
وی با اشاره به حادثه خیز بودن سیستان و بلوچستان گفت: وقوع حوادث رانندگی، سیل و توفان بر اهیت خدمت رسانی افزوده و ممکن است با ایجاد این مزاحمتهای تلفن زمان رسیدن بر بالین بیماران افزایش یابد و جان آنان به خطر بیافتد.
شه بخش افزود: در بازه زمانی یکم تا هفت صبح دهم فروردین در مجموع یکهزار و ۲۵۷ ماموریت شهری و جادهای ثبت که منجر به انتقال ۸۶۱ بیمار به مراکز درمانی شده و ۲۱ نفر از هم استانیهای عزیزمان نیز قبل از رسیدن نیروهای اورژانس بر اثر شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست دادهاند.
وی گفت: در حال حاضر ۶۶ پایگاه فعال ثابت با ۸۶ دستگاه آمبولانس در مناطق زیر پوشش آماده خدمت رسانی به هم استانیهای عزیز هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
زاهدان - ایرنا - معاون عملیاتی مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: از اول تا دهم فروردین در مجموع یکهزار و ۵۰۰ مزاحمت تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ این شهرستان ثبت شده است.